2777
2789

من ۵ هفته باردارم و هیچ علائم بارداری ندارم خیلی این موضوع نگرانم می‌کرد همیشه بی بیچک گذاشتم خطهای پرنگ و کمرنگ یادگاری دارم امروزم یکی دیگه بی بیچک زدم کمرنگ بود انتظار داشتم پررنگ بشه 🥺😞 

خیلی میترسم خدای نکرده با اینکه علائم ندارم مشکلی پیش نیاد!؟ 

من با ivf باردار شدم خواهشا کمکم کنید 

چرا با اینکه باردارم تستم کمرنگ شده امروز!!

نکنه بارداریم پوچ باشه😞

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنو دادی؟؟؟

۲۲ همین ماه میخوام برم سونو ولی بعد از مثبت شدن بتام دکتر با سونو واژینال ساک بارداری دید

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

ناناااا🥹🥹🥹 بد به دلت راه ندیااااا هیچی نیست هیییچیهمچی اوکیه بهت قول میدم♥️

خدا از دهنت بشنوه خواهر 🥺❤️

روزي چند تا بي بي چك ميزني ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

میشه استرس نداشت باشی بتات چند بود؟

بتام روز ۱۱ انتقال ۲۶ بود بعد کم کم شد ۳۰۰ دکتر گفت خوبه 

با این استرسی که تو داری آخر کار دست خودت میدی دلیلی نداره همش بیبی بزنی دیگه توکل کن کن به خدا هر چ ...

بعد ۱۵ سال باردار شدم میدونی چقدر برام سخته هنوز باورم نمیشه 🥺

روزي چند تا بي بي چك ميزني ؟

خیلی🥲❤️

۲۲ همین ماه میخوام برم سونو ولی بعد از مثبت شدن بتام دکتر با سونو واژینال ساک بارداری دید

خب پس اگر دیده نگران نباش... شاید هنوز بدنت واکنش قطعی رو. در مقابل بارداری نداره. البته هنوز 5هفته خیلی زده. ماه اول علائم زیاد نیست. از ماده دوم به بعد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
الان نگران چی هستی من بعد ۹روز تاخیر پریودی۳۲۱بودم دوروز بعد شد۱۲۱یعنی بالانرفت اومد پایین

علائمی هم داشتی؟ من هیچ علائمی ندارم این نگرانم میکنه ..

الان چندوقتته؟