2777
2789

سلام ممنونم که اومدین ببخشید من میتونم نذر ها و جزء هایی که مثلا برای ختم بوده و نخوندم رو بدهم به کسانی که نماز و روزه استیجاری میخونن، برام بخونن؟

ولی زندم خب میشه؟ قبوله؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بادجازه استارتر شما مسلط عستید به احکام و سوال شرعی

این مورد استارتر یه حاج آقایی تو تلویزیون توضیح داد و گفت وقتی نذر میکنید همونو به همون شکل باید ادا کنیم مثلا نذر نمکه نمیشه نون پنیر داد یا طرف سالمه نمازشو بده یکی دیگه بخونه؟! سوالی داری بپرس شاید بتونم کمکت کنم 

این مورد استارتر یه حاج آقایی تو تلویزیون توضیح داد و گفت وقتی نذر میکنید همونو به همون شکل باید ادا ...

سلام ممنونم نمیشه اون چیزهایب که گفته بودیم بخونیم رو مثلا بگیم بجای فلان فلان نذر که از آیات قرآن بوده بجاش یک آیت الکرسی اینجوری بخونم

این مورد استارتر یه حاج آقایی تو تلویزیون توضیح داد و گفت وقتی نذر میکنید همونو به همون شکل باید ادا ...

سوالم اینه:بعد یک سوال داشتم ازتون به نظرشما همین در مورد حلال و حرام ک گناه و ثواب این مسئله دیدید داخل اینستاگرام و اکسپلور اینستا گرام پیج هایی هستند که فیلم و سریال هارا پوشش میدن اونارو هم نگاه کنیم گناهه چون نمیدونیم عوامل سریال یازبرنویس و اینا راضی هستند یانه

17:34:37 | 1403/12/12

سوالم اینه:بعد یک سوال داشتم ازتون به نظرشما همین در مورد حلال و حرام ک گناه و ثواب این مسئله دیدید ...

کسی که فیلم خودش از خودش میزاره اینستا راضیه یا پیجش بازه مشکلی نداره ولی مثلا جوکر حتی بازیگراش هم میگن از فیلیمو خرید کنید این کار گناهه