2777
2789
عنوان

بی بی چک رز

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
من خودکاری امتحان نکردم ولی هربار که باردار شدم ،همون روز پریود خط انداخت،بارداری اولم پررنگ،بعدی ها ...

دوره هات چندروزه اس

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درک میکنم منم یه زمانی کابوسم بود ان شاالله که باردارباشی عزیزم غصه نخور غصه خوردن فقط بارداریتو به ...

ممنون عزیزم

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

۲۸تا۳۰

ممکنه من چون طولانی ترم دیر تر نشون بده؟

ممکنه من چون طولانی ترم دیر تر نشون بده؟

بله فکر کنم،عزیزم یه چیزی بگم که بدونی زجر بدتر از بی بی چک منفی هم هست،اونم اینه که بی بی چکت مثبت بشه اما دو روز نشده،سقط کنی،پس بسپار به خدا،ان شاالله به وقتش یه بچه ی سالم بهت میده

بله فکر کنم،عزیزم یه چیزی بگم که بدونی زجر بدتر از بی بی چک منفی هم هست،اونم اینه که بی بی چکت مثبت ...

الهی آمین🩷🩷الهی خدا دامن همه منتظرا من جمله منو سبز کنه🌱🌱

سلام اگر دوست دارید تو گروه مامانای باردار تابستان و پاییز ۱۴۰۴ شرکت کنید لطفا بگید لینک بفرستم خدمت ...

سلام

ولی من که هنوز باردار نشدم🥲🩷