2777
2789
عنوان

مامانم نینی داره🥲

739 بازدید | 36 پست

وابییی نمی‌دونم با شوهرم هنگیم اصلا همینجوری نشستیم همو نگاه می‌کنیم😂😂

باورم نمیشه خیلی خجالت میکشم ولی ب مامانم چیزی نگفتم گناه داره ب اندازه کافی ناراحت هست نمیخام بدترش کنم 

الان خاهرم زنگ زد گفت ولی خود مامانم امروز باهاش حرف نزدم منتظرم فردا شه برم خونش ببینم میخاد چیکار کنه من الان اگه بچه دار شم بچم با خاله یا داییش همسن میشه😂😂

الهی بسلامتییی😂😂خوب میشه ک من ی رفیق داشتم خواهر زادش ازش۵سال بزرگتربود

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای😂خندم گرفته از ی ورم پر استرسم🤦🏼‍♀️🥲اخه زن باید الان بچه منو بزرگ میکردی😂😂

چه جالب 😁

شاید الان برا مامانت سخت باشه ولی بعدا برا خواهرت و بچه خودت خیلی خوبه خاله و خواهرزاده هم سن باشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

پسرم یه همکلاسی داره ۳تا خواهرزاده بزرگتر از خودش داره😂😂😂😂 بهش میگن دایی کوچیکه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎