2777
2789
عنوان

بازم بحث مسافرت با نامزدم😐🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 67 پست
دختر خوب اونا که محرم هستن و شوهر شرعی و قانونی اگر اتفاقی بیفته گردن نمیگیرن این که دیگه هیچ تعهدی ...

من فقط توضیح دادم نامزد حساب میشیم با این شرایط نه دوست پسر!!!!

چیز دیگه ای نگفتما

ویییی سگ نشو حالا 

حق با مادرته 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق بامادرته نامزدتم خیلی دوسداره باهات بره مسافرت یایه سفرخانوادگی بچینه همه باهم برین یعنی خانواده ...

خب الان مسافرت خانوادگی چیده

همونم مامانم نمیزاره😂

اصن من که خودم حالم از هر چی مسافرته بهم میخوره

ن دوتایی ن خانوادگی دلم نمیخواد برم

خب الان مسافرت خانوادگی چیدههمونم مامانم نمیزاره😂اصن من که خودم حالم از هر چی مسافرته بهم میخورهن د ...

منظورم دوتاخانواده هاهست بیخیال اگ نری نامزدتم نمیره حتما.اگرم رفت بگومن باهات میومدم فقط خواستم ببینم اگ من نیام بدون من میری یانه بعدباهاش قهرکن😆

من الان گیج شدم 

دوست داری بری  مسافرت خودت یا نه؟ 

یجا گفتی دوست ندارم خودمم برم یجا تو تاپیک قبلیت گفتی با نامزدم برنامه چیدیم بریم مسافرت و دوست دارم برم و اینا 

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

منظورم دوتاخانواده هاهست بیخیال اگ نری نامزدتم نمیره حتما.اگرم رفت بگومن باهات میومدم فقط خواستم ببی ...

خانواده من اصلااااا اهل مسافرت نیستن اخه

من تو کل عمرم ۳،۴ بار مسافرت رفتم

بعد نامزدم سالی ۳،۴ بار😂

دلمم نمیاد اصن باش قهر کنم..فقط انقد غر غر میکنم که بهش خوش نگذره

من الان گیج شدم دوست داری بری مسافرت خودت یا نه؟ یجا گفتی دوست ندارم خودمم برم یجا تو تاپیک قبلیت گ ...

تو تاپیک قبلی دوس داشتم😂

ولی الان اصن دلم نمیخواد هیچوقت با هیچ احدی مسافرت برم 

بخاطر چیزایی که پیش اومد دیگه دلم نمیخواد برم

تو تاپیک قبلی دوس داشتم😂ولی الان اصن دلم نمیخواد هیچوقت با هیچ احدی مسافرت برم بخاطر چیزایی که پیش ...

اها🥲🥲👍🏻👍🏻متوجه شدم 

ارزش نداره خودتو ناراحت کنی،  نامزدت اگه نرفت مسافرت که هیچی ولی حتی اگه رفت هم تحت شرایط بوده وگر ن قطعا دوست داشته با تو بره 

در کل ناراحت نباش عزیزم ❤ ایشلا بعد از عقدتون که مامانتم راضیه یه مسافرت توپ برید امه این روزا رو فراموش کنین

سلام، حساب کاربری اینجا ایجاد کردم که درددل هامو بنویسم، متن هایی که نوشتم و دلم میخواد به اشتراک بزارم...شاید بعضی هاش با غم همراه باشه بعضی با شادی، به هر حال اینجا رو جایی میبینم برای ثبت خاطراتم،  سوالاتم، و دردل هام

چه خود خواه یعنی الان خانواده شما بخوان برم مسافرت همراه شما اونم باید همین برخورد رو کنه 😒

والا همش سرکاره یه شهر دیگه..دو سه هفته ام که اینجا باشه نصفشو بخواد بره مسافرت..خودت بودی ناراحت نمیشدی؟

حالا کی خود خواهه؟