2777
2789
عنوان

بازم بحث مسافرت با نامزدم😐🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 67 پست
ببین هیجانی تصمیم نگیر خب اون بره هنوز زنش نیستی که اگه خیلی دلش تو رو میخواد خب بیاد صیغه بخونه اگه ...

بهش گفتم حق نداری بری گفت چشم

ولی خب مامانش اینا بدون نامزدم نمیتونن برن مسافرت

اگ اونا مجبورش کردن چیی

چون اونا عاشق مسافرتن

مسافرت نمیخوام برمولی نمیخوام اونم بدون من بره😐یعنی از همین الان بهش فکر میکنم حالم بد میشه

سعی کن کنار بیایی چون بخوایی و نخواهی اون میره مسافرت چون نمیتونه بیاد خونه شما بمونه که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فکر میکنم خیلی بیشعور باید باشه که بدون من بره خوش بگذرونهخودش ک گفت بخاطر تو نمیرمولی میترسم بخ ...

شما چند سالته اقا پسر چند سالش؟!

چندمدت از اشناییتون میگذره؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ووووای از این لوس بازی های زمان نامزدی متنفرم 

چه رفتار نسنجیده و بچه گونه ای 

یعنی چی حالم بد میشه بره خوش گذرونی 

چهار صباح دیگه از دست هم فراری میشین 

خب بره 

اول اینکا مجردی نمیره با خونواده اس 

دوم اینکه شما هم با خونواده ات خوش باش 

درضمن به حرف مادرت گوش کن

بعدا حرف میفته پشت سرت که دختره هنوز نه نامزده نه عقد اومده مسافرت 

دوست پسر نیس وقتی خواستگاری اومده و همه کارای جشن نامزدیمونو اوکی کردیم و نوبت آرایشگاه و این چیزا گ ...

دختر خوب اونا که محرم هستن و شوهر شرعی و قانونی اگر اتفاقی بیفته گردن نمیگیرن این که دیگه هیچ تعهدی نداره وقت آرایشگاه شد تعهد ، کمی خودت رو دست بالا بگیر، این قدر دم دستی نباش

ووووای از این لوس بازی های زمان نامزدی متنفرم چه رفتار نسنجیده و بچه گونه ای یعنی چی حالم بد میشه بر ...

والا همش سرکار ه یه شهر دیگه..دو سه هفته ام که اینجا باشه نصفشو بخواد بره مسافرت..خودت بودی ناراحت نمیشدی؟