2777
2789

با همسرم خیلی مشکلات رو گذروندم تو ۸ سالی که باهاش زندگی کردم از خیانت بگیر تا سال پیش که فهمیدم  اعتیاد داشت همراهی و تشویقش کردم ترک کرد اما خودم افسرده شدم مشکل پنیک دارم دارو مصرف میکنم لرزش دست پیدا کردم و.... دیشب چون حالمو بد کرد زد به سرم شیشتا قرص خوردم بعدش رفتم بیمارستان معده امو شستشو دادن این اواخر دست خودم نیس وقتی ناراحتم میکنه علاوه بر حمله اضطراب دلمم میخواد به خودم آسیب بزنم 😭😭 اما دلم برا بچه ام میسوزه 

دیگه نمیتونم مثل قبل بد اخلاقیا و دعواهایی که راه میندازرو تحمل کنم خسته شدم  کلی واسه زندگیم زحمت کشیدم ذوق داشتم ...💔 

دلم میخواد برم طلاق بگیرم ولی میترسم برم چون تهدیدم کرد اگه بری هم تورو میکشم هم خانواده تو از یه طرفم بمونم از خودم میترسم تو حال خرابی خودم کاری دست خودم بدم بچه ام بی مادر شه 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بهتره هر دو برید پیش مشاور یا با پدررمادرش در میون بذاری در مورد تهدیدم نگران نباش میتونی ازش بخاطر تهدید شکایت کنی.

ولی بنظرم بهترین راه مشاور هست و اگه راضی نشد به خونوادش اطلاع بده

عزیزم حتما به یه روانپزشک مراجعه کن احتمالا نیاز به دارو درمانی داری به خاطر سختی هایی که کشیدی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

این حرف رو اینجا زیاد شنیدم و شما هم شنیدی ولی اولین باره که بکار میبرم.

حتما حتما به روانپزشک مراجعه کن،مشکلت حاده دختر.

از ته قلبم برای خوشبختیت دعا میکنم💎

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
برید دکتر اعصاب اینقدر آروم میشید کلا زندگیتونم آروم میشه بعد میخندید به الانتون که من چم بود اینجور ...

درحال درمانم همه ی مشکلاتمم بخاطر همسرم برام پیش اومده همیشه اونی که با روانیا سر کله میزنه به فکر درمانه نه کسی که واقعا مشکل داره