2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با جمله بچه بیار نگن نازایی یکی بیار دیگ نیار . رو مخت میرن 

حالام ک بچه دار شدی شکر خدا هی بگن یکی کمه ی داداش براش بیار تنها نباشه . فلانه 

بازم میرن رو مخت . وقتی میدونن تو حال روحیت خوب نیس بازم رو روانت رژه میرن اینا خودش ته تجاوز روحیه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دقیقا با این کاراشون روح و روان ادمو ب هم میریزن

وقتی هم بهشون میگی ک دلخور میشی اذیت میشی بازم فرداش تکرار میکنن . داغونت میکنن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من هیچی ب اندازه تحقیر و قضاوت اذیتم نمیکنه 

یه بار جلو خوانواده شوهرم گفتم

کاش برم 2 تاشون و بیارم بزرگ کنم (توی شهری زلزله شده بود و خیلی از بچه ها یتیم و بی کس شده بودن) یهو مادرشوهرم گف وا نه مگه تو و پسرم نازایین اینا معلوم نیس از چ نطفه ای باشن منم گفتم بنظرم هیچ بچه ای حرو م زاده نیس هیچ بچه ای چون بچه ها پاکن 

اونشب خیلی با مادرشوهرم سر اینکه بچه پاکه و اینا بحث کردم اما از نظر روحی بهم ریختم... دوس ندارم کسی راحت آدمارو اونم بچه هارو قضاوت و تحقیر کنه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

هی بهم میگن چرا با بقیه حرف نمی زنی 

چرا با فامیل خوب نیستی 

خب من از فامیل خوشم نمیاد 

باید چی کار کنم؟ 

از حرف زدن باهاشون لذت نمی برم اصلا دوست ندارم حتی نگاشون کنم 

از ادمای فضول متنفرم 

ولی با دوستا و هم سنای خودم اوکیم 

تلاشی هم نکردن و نمی کنم واسه تغییر

به نظرم از ادم سمی و فضول باید دوری کرد 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

نمیدونم تجاوز روحی محسوب میشه یا نه

یه خاله دارم این هروقت منو می دید میگفت وای چقدر تو زشتی دختر چقدر دراز شدی دماغت بزرگه سگ تورو نمی گیره و...مادرمم هیچوقت بهش تذکر نمیداد و مدام میگفت خالته نبینم جوابشو بدی زد تو سرت هم خفه میشی و چیزی نمیگی

از بچگی این حس زشت بودن ناکافی بودن در من باقی موند

خیلی روی افکارم کار کردم الان خودمو دوس دارم خودمو زیبا می بینم 

اما اون حرفها هیچوقت یادم نمیره 

حرفهایی که باعث شدن من از خودم متنفر باشم و مدام خودمو مقایسه کنم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

یه چیزی که همیییشههه همراهمه و هر وقت حرف این مسائل میشه یادم میاد اینکه وقتی ابتدایی بودم تو محلمون یه سوپری بود یارو فامیلیشم یادمه تدین بود بعد من هر ازگاهی میرفتم مغازش مثلا یخمکی چیپسی چیزی بخرم،بعد این کثافت به ما میگفت خودت بیا از پشت بردار من نمیدونم کدومو میخوای،حالا اینکه میگم مرتیکه از بابای خودم مسن تر بودا،بعد ما که میرفتیم قشنگ یادمه دست میزد به س ینه هام،یا بالاخره یه هر نحوی لمسمون میکرد و بعده ها دوستام تعریف کردن که آره ما هم میرفتیم همینکارو میکرد،انقدم یارو قیافه موجه و مسجد برو نمیدونم اینجوری بود حتی خونواده حرفمونو باور نمیکردن،این قضیه خیلی همیشه روانمو کدر میکنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻