mobina122 مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3445 عنوان دختر17ساله باید چه روتین پوستیی داشته باشه💆🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست بالاخره میخام از جام بلندشم و روتین پوستیمو شروع کنم✨🌚یکم منافذ باز دارمجای جوش دارمپوستمم نسبتا خشکهچه روتین پوستی ای داشته باشم؟ لطفا اسم همه چیو بهم بگید و طریق مصرفوقتشه پوستم جون بگیره⭐ خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚 1403/12/16 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ruyt عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2521 برای هزینه مشکل داری اونقدر زیاد نمی شه یکونیم تهش هس خیاط و طراحی لباس هستم😌
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 از ضد لکه خودت جواب گرفتی اطرافیانم استفاده کردن خوب بوده خودم فعلا بودجه م خالیه خالیه من خودم اوِن استفاده کردم داره تموم میشه میرم ایندفعه اکسیس وای میخرم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16565 روتین پوستی چی؟ مثلا تونر، فم شستشو... بنظرم باید اول نوع پوستت و عیوب پوستت و پیدا کنی بعد اینارو بچینی کنارهم فوم شست شو مناسب پوستت و یه ضدجوش فوری و ضدافتاب و سرم ابرسان یا مرطوب کننده خیلی خوبه داشته باشی همیشه +خدایاشکرت🤍
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 ضد آفتاب خوبی معرفی کنین که رنگش روشن باشه ممنون ایزدین اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
mobina122 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3445 برای هزینه مشکل داری اونقدر زیاد نمی شه یکونیم تهش هس ممنونم خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚
mobina122 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3445 اطرافیانم استفاده کردن خوب بوده خودم فعلا بودجه م خالیه خالیه من خودم اوِن استفاده کردم داره تموم می ... ممنون عزیزم خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚
mobina122 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3445 بنظرم باید اول نوع پوستت و عیوب پوستت و پیدا کنی بعد اینارو بچینی کنارهم فوم شست شو مناسب پوستت و یه ... عالیه. حتما مرسیی💆🏻♀️⭐ خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚
تانیا66 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 2379 دوستان کسی ماسک زردچوبه و آبلیمو برای صورت مصرف کرده ؟ چجوریه ؟
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 خودت میزنی خوبیه مثل کرم پودر هست اره خودمم دارم چند تا رنگ داره خودش یجور هوشمند هم هست هرچقد فیدش کنی رو پوستت بهتر میشینه رنگش من رنگ لایتشو دارمسرچ کن تو گوگل اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
jhkhvhjbh عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1765 اره خودمم دارم چند تا رنگ داره خودش یجور هوشمند هم هست هرچقد فیدش کنی رو پوستت بهتر میشینه رنگش من ر ... باشه عزیزم ممنون
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 باشه عزیزم ممنون خواهش گلم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸