2777
2789
عنوان

پدرم با یه خانمی در ارتباطه

89 بازدید | 3 پست

پدرم یه دوستی داره ۵۰ سالشه و همش ب زنش خیانت میکنه و ی زنه رو صیغه کرده و زن خودش در ب در دنبالشه میگ بس کن خیانتاتو حالا الان چن روزیه پدرم بااون دوستش خیلی صمیمی شده و انگار اون مرده ی زنه روبرای پدرم اوکی کرده پدرم خیلی مشکوک شده بیرون رفتنای مشکوک و بداخلاقی زیاد با مادرمو من و همش ب مادرم میگه یه روز میخام ولت کنم برم 

چیکار کنم عصابم خیلی خورده و مادر خیلی زحمتکشی دارم خرج همه چیمون با مادرمه حالم خیلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم نمیخوام استرس بهت بدم ولی اول سعی کن از نظر مالی خودتو مامانتو اوکی کنی. 

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست