قشنگه ؟ یا یه تک پوش سه چهار گرمی النگو آینه ای دوتا دارم یک و نیم گرمی ، تکیش خیلی ناز ولی اون تک پوش ها هم خوشگل میگن اون یکی دیگشو با یه وی دیگ دارم بفروشم تک پوش بخرم
دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
منهمیشه یه جفت النگوی گل دار که گلهاش هم میناکاری باشه دوست داشتم، هرگز بهش نرسیدم. دستبند النگویی هم این شکلی باشه دوست دارم ۲ تا دونه، ولی اصلا ندیدم.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدم تو بازار، بهش میگن هندی. گلهای صورتی داشت. هم وزن بالایی دارن و هم کارمزد زیاد. امیدوارم طلا به گرمی ۴ تومن برسه، البته یکجورایی بعیده، فعلا پول جمع میکنم، خداکنه پشیمون نشم که پولم رو راکد نگه داشتم. البته با ۱۰ تومن چیز چشمگیری نمیشه خرید.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.