2777
2789

جمعه گذشته خونه برادر شوهرم بودیم خانواده شوهرم گفتن به شوخی و خنده میخوایم رمضانه بیایم خونتون نیت ده روز کنیم ده شب یا بیست شب بعد شوهرم به شوخی گفت خب ده شب برید خونه دخترش بیست شبم خونه  داداشش(با شوخی و خنده)

داشتیم میومدیم خونه نگو مادر شوهرم اینا به شوهرم گفتن میخوان تهران بمونن الکی میگفت پیش ما عروسا بچه هام (دخترم و شوهرم میگن بمون نرو)در صورتی که شوهر من نگفت اصلا.

همون شبم انگار میخواستن با ما بیان خونمون من گفتم شوهرم اصلا چون خونم تمییز نیست و ...

گفت فردا صب میان احتمالا منم خیلی خسته بودم و حال تمیزی نداشتم و ناراحت که من تحمل ده روز و بیست روز ندارم  گرفتم خوابیدم شوهرم گفت نه پنج روز ما پنج روز ابجیش مثلا (در صورتی که میدونم بیان دیگه نمیرن)

تا ساعت نه و ده گفتن رفتن خونه دخترش منم شروع کردم تمیزی ساعت سه زنگ زدم تعارف کنم بیان برای شام مادر شوهر جوابمو نداد پیام دادم شوهرم گفت دیر زنگ زدی و ناراحت بود.

از اون روز سنگینه و عصبانی و پشت تلفن گفت چند ساله هی با اومدنشون مشکل داری حل نکردی طلاقت میدم و ...

منم پیام دادم شرایط نداشتم تازه مهمونام رفته بودن و نیازمند استراحت و رمضانم میخوابم تا ظهر اگه اونا میومدن میگفتن هی میخوابه و حرف و حدیث داشت .

الان یک هفتست شوهرم  قهره به بچم میگه غذا و چای و اب ولی شبا میرم بخوابم خودشو نزدیک میکنه و ...نمیفهمم واقعا قهرت چیه بغل کردن و ...چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خانواده شوهرم به هر بهانه ای دو سه روز اخر هفته رو میان خونه ما بیشتر بعد میگه دخترم گفت بیا بریم بازار و ...

دخترش تازه ازدواج کرده بهانش میکنه اون نمیدونم چرا مستقل نشده ارزوی شوهر دادنش رو داشتن الانم شوهر کرده ول نمیکنن

شوهرت دوستت داره اما حس میکنه جلوی خانوادش کنف شدع و از دستت ناراحته

واقعا چون خودمم همینو فکر میکردم گفتم الان اونا رو مخشن میگن زنت نذاشت بیایم 

وقتی خانوادش میان کلا عوض میشه خشن میشه جلو اونا انگار پسراش نمیخوان محبت اونارو به زناشون متوجه بشن از بس حسودن