2777
2789

خواستگارمه

از قبل هم باهم ارتباط داشتیم

درسش تابستون تموم شد 

الان۴ماهه که یه شهر دیگه کار میکنه 

ولی انگار خیلی سختشه

میخواد خانوادشم ببره اون شهر

الان اومده مرخصی میگه حس میکنم دارم واسه هیج و پوچ زندگی میکنم اونم تو شهرغریب و اونهمه سختی!

بهش گفتم فکراتو بکن اگه مرد کار تو غربت نیستی همین الان که تو مرحله خواستگاریه تموم کنیم

بهش برخورد قهر کرد میگه عوض دلداری دادنته!!!

حق با کیه؟

📚🌱🧘‍♀️

خب راست میگه این چه طرز حرف زدنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اعصابم خورد شد که میخوام بهش تکیه کنم بعد خودش انقد ضعیفهچی باید بهش میگفتم؟

بهت حق میدم مرد ضعیف و وابسته جذابیتی نداره

ولی سن این مرد اگه زیر25 هست طبیعیه چون هنوز بچست

چرا ؟چطوری کنسل کنم؟

مورد مناسبی نیست اول اینکه وابسته به خانوادس برای یه مرد خوب نیست درثانی وقتی میگه برای هیچ و پوچ دارم کار میکنم یعنی که کلا نگاه خوبی به زندگی نداره الان خیلی باید با امید کار میکرد ، به نظر من مورد مناسبی نیست

چی باید میگفتم؟

حمایت و پشتیبانی و تشویق. یا هیچی. می بینین داره تلاش میکنه. کار میکنه. شهر غربت هم سخته واقعا کمی باید بیشتر درکش کرد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

منم اعصابم خورد شد که میخوام بهش تکیه کنم بعد خودش انقد ضعیفهچی باید بهش میگفتم؟

تو غربت کار کردی که بدونی چقدر سخته اونم تو این شرایط اقتصادی واقعا ادم هرچی جون میکنه انگار نه انگار 

بعدش اون نیومده بگه که نمیتونم و نمیخوام فقط درد دل کرده 

شما هم میتونستی دلداری بدی و بهش این حسو بدی که کنارشی نکه بگی اگه نمیتونی تمومه بعد از اون انتظار داری تکیه گاه باشه زن و مرد باید هردو تو زندگی تکیه گاه هم باشن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀