2777
2789
عنوان

خانوما بیاین غذا تنبلونه وخوشمزه آوردم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 23 پست
شرمنده گلم آخه دیر گذاشتی بعدش باید داخل یخچال نگه داری کنیم؟ تا چن وقت سالم میمونه؟

دشمنت شرمنده گل تایپش طول کشید.من یه هفته تو یخچال نگه داشتم قورمه سبزی وقیمه رو

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم❤💗

خواهش میکنم گلی😘

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ممنونم عزیزم

خواهش میکنم🥰

سلام عزیزم. چطوری کدبانوی هنرمند؟ 😉

میخواستم لینک تاپیک سم ترین رفتارای عروس و دامادها رو برات بفرستم که صفحه اخر کامنتت رو دیدم😍

این تاپیکتم خیلی جالب بود.بسی ممنان😘

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام عزیزم. چطوری کدبانوی هنرمند؟ 😉میخواستم لینک تاپیک سم ترین رفتارای عروس و دامادها رو برات بفرست ...

سلام فدای تو عزیز بامعرفت شما چطوری؟آره گلی یه مدت بیکار بودم فعالیتم زیاد شد😁خوشحالم که تاپیکمو دوس داشتی🌹😍

سلام فدای تو عزیز بامعرفت شما چطوری؟آره گلی یه مدت بیکار بودم فعالیتم زیاد شد😁خوشحالم که تاپیکمو دو ...

قربونت مهربون.... گرفتار امتحانات عزیزان دل مامانم فعلا🥴

ان شاءالله همیشه موفق باشی قشنگم😘

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

قربونت مهربون.... گرفتار امتحانات عزیزان دل مامانم فعلا🥴ان شاءالله همیشه موفق باشی قشنگم😘

انشالله موفق و پیروز میشن خستگیت در میره😅🥰ممنونم از دعای زیبات عزیزدلم.منم برات بهترینها رو از خدا میخوام🌹