با این روش شما همزمان چند نوع غذا و خورش میتونید درست کنید عالیه خصوصا برا خانومای شاغل یا اونایی که بچه کوچیک دارن کسایی که وقت زیادی برا آشپزی ندارن
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶♀️🚶♀️🚶♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️
اول اینکه ممکنه خیلیاتون بلد باشید اما من تازه یاد گرفتم و امتحان کردم خیلی کاربردی بود براهمین خواستم به اشتراک بزارم تا عزیزانی که مایلن امتحان کنن😋
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چند تا شیشه رب یا سس که درب فلزی باشه بردارید.پیاز سرخ کنید و گوشت تفت بدید با ادویه.بزارید کنار.من حبوبات پخته و سبزی سرخ شده داخل فریزر داشتم پس تو یه شیشه لوبیا سبزی و مقداری گوشت و پیازی که تفت دادم مغزلیمو و اب ریختم درشو محکم بستم.شیشه دومی لپه رب مغز لیمو وباز از همون گوشتها که تفت دادیم اب کمی پودر دارچین.شیشه سوم گوشت وپیاز یه تیکه دنبه رب مغز لیمو سیب زمینی وآب.مواد سوپ روهم میتونید تویه شیشه بریزید و درهمه شیشه ها رومحکم کنید بزارید تو قابلمه بزرگ و آب بریزیدتا نزدیک درب شیشه ها.بزارید۴ساعت بجوشه و شما همزمان چند نوع غذا دارید🥰برا من که عالی شد
فقط خوشگلا موقع برداشتن شیشه ها روشون اب سرد نریزید با دستمال از تو قابلمه بردارید و درش رو یه قاشق بزنید زیرش بعد راحت باز کنید و نوش جان من تا یه هفته تو یخچال نگه داشتم و کیفیتش تغییر نکرد