2777
2789
عنوان

خانمهای کرمانشاهی لطفا

236 بازدید | 19 پست

سلام میخوام از کرمانشاه خرید کنم کجا برم برا خرید پالتو؟؟؟؟-کارای خوب میخوام

الان کجاها آف خورده؟؟؟؟

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

طرفهای چهار راه اجاق و پارکینگ شهرداری جنس،خوب پیدا میشه؟؟؟ آخه برا کارای پزشکی میام گفتم اگه بشه همون دور و برا خرید کنم

الان یکی میاد میگه وسط زلزله؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفهای چهار راه اجاق و پارکینگ شهرداری جنس،خوب پیدا میشه؟؟؟ آخه برا کارای پزشکی میام گفتم اگه بشه هم ...

سه راه شریعتی

پاساژ عدالت

من از اونجا بیشتر خرید میکنم

پارکینگ و ... تا حالا خرید نکردم.

ولی پاساژ عدالت و‌سه راه شریعتی هم به پارکینگ نزدیکن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دبیراعظم و مصدق و برق بگرد.چیزای قشنگی پیدا میکنی.همون پارکینگ سوار تاکسی شی بگی دبیر اعظم میبرنت

فاصله اش زیاده؟:::

الان اکثر جاها آف خوردن

سمت پاركينگ و چهار راه اجاق زياد جنساش خوب و خوشگل نيست ولى مصدق و دبيراعظم كه بالاترن خوبه نوبهارم خوبه

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
سمت پاركينگ و چهار راه اجاق زياد جنساش خوب و خوشگل نيست ولى مصدق و دبيراعظم كه بالاترن خوبه نوبهارم ...

مرسی فدات