2777
2789

من باردارم اخرای ۴

خیلی خیلی بارداری پر خطری داشتم تا الان…جفت پایین و خونریزی و استراخت مطلق و هماتوم و ….

الان تقریبا دو هفته اس بهترم ولی باز از خونه بیرون نمیزم زیاد مگر در مواقع ضروری چون خونمون طبقه سوم هستش بدون اسانسور(ک همسرم داده اسانسور بزنن احتمالا ده روز دیگه اماده بشه)

توی ساختمون پدرشوهرم اینا هم هستیم….و اونا طبقه همکف هستن

شوهرم میخاد یه معامله کنه صب بایذ بریم شهرداری استعلام بگیریم خودش نیست سر کاره.. ب پدرش کفته میری شهرداری فلان کار رو واسم بکنی؟البته اینم بگم پدرش بیکاره و کار خاصی نداره و خودشو با کشاورزی سرگرم میکنه

گفته شااااید برم…اکه تونستممم میرم … شوهرمم حرصش گرفته اومده  بش گفته نرو میگم مهسا بره که خجالتش بده

اونم گفته خوبه ک بگو بره

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

خیلی حرصم گرفته من خیلی ب اینا محبت کردم قبل از بارداریم

مادرشوهرم ک ختی یه زنگ هم نمیزد بگه سالمی یا نه

مامانم هر روز میاد پیشم کارامو میکنه و میره بااینک خونش نیمساعت فاصله داره تا خونه من

جالبه میگن مادرشه وظیفشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول واسه این کارا منت کسی رو نباید کشید 

پیر هست حوصله نداره یا بلد نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
با اين بارداري پر خطر به چيا فكر ميكني..پسر خودشو ضايع كردهخودش ميدونه و باباش..بد هستن پيش هم چرا ز ...

چون مجبوریم

هیچکس از دل خوش کنار اقوام شوهرش زندکی نمیکنه

کار الان ب همسایگی ندارم جتی اگ خونه هامون هم کنار همدیگه نبود این رفتار ها زشته

واقعا شما بودین ناراخت نمیشدین؟خروم بشه محبتایی من ب اینا کردمازین ب بعد میدونم چجور جواب رفتاراشونم ...

نه ناراحت چی

توام الکی حرص میخوری و بزرگش می‌کنه 

تو بارداریت پر خطره به فکر خودت و بچه ات باش

حرص این چیزا الکی نخور

اول واسه این کارا منت کسی رو نباید کشید پیر هست حوصله نداره یا بلد نیست

اخه فقط در حد یه سواله

قراره فقط بپرسم هرینه اینکار چنده

همین

اگر گرد کسی بسیار گردی

اگر چه بس عزیزی،خوار گردی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چون مجبوریمهیچکس از دل خوش کنار اقوام شوهرش زندکی نمیکنهکار الان ب همسایگی ندارم جتی اگ خونه هامون ه ...

زشت ك نيست..خلاف شرع ك نكرده

نخواسته له پسرش كمك و مهربوني كنه..

چيزي نيست ك شماي حامله پر خطر درگيرش بشي..و خودتو ناراحت كني/

خودت هم بري مشكلي نيست آنشالله..

من شده كار اينجوري داشتم پدر خودم نيومده 

مقطعي ناراحت شدم ولي منطقي ك فكر كردم

گفتم خب زور نيست ك

💕