2777
2789

@niniyar    سلام وقت بخیر 

این کاربر مرد هست یا خانمی که ذهنیت جنسی داره

توی یه تاپیک حرف های جنسی در مورد خود ارضایی(ببخشید) میزد و اونجا نشد تگتون کنم

از تاپیک هاش هم مشخصه یه مشکلی هست 

لطفا رسیدگی کنید

@niniyar  

入学試験を待っています

@niniyar سلام وقت بخیر این کاربر مرد هست یا خانمی که ذهنیت جنسی دارهتوی یه تاپیک حرف های جنسی در ...

ای چقدر راحت تهمت می زنی تو می خوام بهش بفهمونم این کاز زشته و همه انسان ها می کنن دختر و پسر نداره و ۲ فقط حال میده یک جا کارت گیر بکنه حال میده و ۳ دختر و پسر نداره ما انسانیم حیوان دختر و پسر داره که ماده و نر و ۳ این کار زشت بود می خواستم بهش بفهمونم همه انسان ها خودارضایی می کنن حتی بلا ترن پژوهش گر می گه در ۸۰۰ سال پیش تو حتی از وقتی که به دنیا می یایین حتی تو شکم مادر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسی کیه؟تا ۱۶ سالگی باید خیلی چیزا یاد میگرفتی چه وضعیتیه

نه ببین بالاترین پژهش گر تو دنیا تا به امروز ابن سینا هست روی انسان و حیوان و طب اینکه تا الان روی دستش کسی نتونسته بزنه خیلی از کتباش فارسی نیست عربیه فصیحیه هر سوالی داشتی تو همینجا بپرس جوابتو بدم 

نه ببین بالاترین پژهش گر تو دنیا تا به امروز ابن سینا هست روی انسان و حیوان و طب اینکه تا الان روی د ...

ابن سینا قدیمیه

پژوهش های جدید مهمن

اون عصبی که گفتی اسمش تو نت نبود

入学試験を待っています

ابن سینا قدیمیهپژوهش های جدید مهمناون عصبی که گفتی اسمش تو نت نبود

تونته نخون خوب اصلا مطلب علمی نخون تو نت گوگل ببین بالا ترن و نخب ترین پژهش گر روی انسان و حیوان و طب تا آخرین لحظه ابن سینا خب بالا تر نیست هر مطلبی بخوای آورده الان علم تکنولوژی خوبه نه روی انسان و حیوان و طب بالاترین پژهش گر تو دنیا تا آخرین لحظه ابن سینا هر چیزی بخوای آورده 

من اصلا متوجه نشدم چی گفتی

براچی نگاه بالاترین پژهش گر روی انسان و حیوان و طب تا آخر دنیا ابن سینا خواهد بود و کسی بالاتر نیست چرای توی تکنولوژی هست مثلا گوشی بهتر ماشین بهتر آره ولی بالاترین پژوهش گر روی انسان و حیوان و طب ابن سیا بود تا آخرین لحظه اگه مطلب علمی روی انسان و حیوان خواستی بدونی و طب همین جا بپرس تا بهت بگم