2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالشه الان شرایطش چطوره درخواست دوستی رو میشه قبول کنی

الان بزرگ شده مردی شده واسه خودش

۴ سالگی متوجه شدیم آب مروارید داره عمل شد و خوب شد

نگران نباش اگه بچه شما آب مروارید داره عمل ساده ای هست که خوب میشه اما ممکنه دچار تنبلی چشم هم شده باشه که در این صورت باید طبق نظر پزشک سالها اقدامات لازم را انجام بدید تا تنبلی چشم رفع بشه روزی ۸ ساعت باید چشم سالم بسته بشه تا چشم تنبل فعال‌تر بشه و این کارو تا ۱۲ سالگی باید انجام داد

سختی داره اما در نهایت خوب میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
الان بزرگ شده مردی شده واسه خودش۴ سالگی متوجه شدیم آب مروارید داره عمل شد و خوب شدنگران نباش اگه بچه ...

میشه درخواست دوستی رو قبول کنید گلم.....بچه شمام تنبلی چشم داشت؟ درمان شد؟

یکطرفه یادوطرفه بود؟تنبلیش خداروشکر کم بوده که درمان شده درسته؟

یک طرفه بود

نمی دونم کم یا زیاد اما سخت گذشت اون روزا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یک طرفه بودنمی دونم کم یا زیاد اما سخت گذشت اون روزا

ممنونم🥹.کاش میومدید گروه تجربه هاتونو دراختیار مادرانیکه شرایط شمارو دارن میذاشتید خیلی کمک میکنه 😓

سلام عزیزم خوبی. تو یه تاپیکی دیدم گفته بودید که انگشت دخترتون بعد شکستگی ارنج و باز شدن گچ باز و بسته نمیشه. 

همین اتفاق برای دختر من افتاد و شستش حرکن خوبی نداره. 

دختر شما بهتر شد؟

بعد چه مدت؟

سلام عزیزم خوبی. تو یه تاپیکی دیدم گفته بودید که انگشت دخترتون بعد شکستگی ارنج و باز شدن گچ باز و بس ...

سلام گلم بعد ۴و۵ماه انگشتش صاف شد گلم بی حسیش رفته یکم مونده

خود ارنجش چی؟ خشکه یا حرکت کرد. من خیلی نگرانم. بچم ارنجش 90 الی 170 درجه حرکت داره فقط. باز و بسته ...

حرکت کرد کامل بازمیشه دستش...داخل آب گرم ماساژ بده بکش دستشو بازبسته کن روغن سیاهدانه زیتون دنبه بزن