2777
2789

دیروز راجب یه چیزی با مادرشوهرم حرف میزدم مادرشوهرم رفته خونه دخترش یهو دیدم خواهرشوهرم از اون ور داد میزنه بگو زن داداش و داداش من فقط بلدن پز بدن و کلاس بزارن و پول خرج کنن بعد ب مامانش گف اگ بهش نمیگی بده گوشیو خودم بهش میگم

من خیلی ناراحت شدم گفتم مگه من چه خرجی کردم

حالا از اون روز تا حالا دارم خودخوری میکنم و ناراحتم

من دوساله عروسشونم‌ الانم باردارم بخدا یه درصد هم عین اون زندگی نمیکنم خودش هرماه مو رنگ میکنه ناخون میکاره مژه میکاره من آخرین باری ک ناخون کاشتم عروسیم بود موهامم همون موقع رنگ کردم میخوام بگم من آدم اینجوری نبودم ولی بخاطر انتخاب خودم دارم با داداشش سازش میکنم بنظرم حقم نبود اینو بگه بهم 

چرا خواهرشوهرا یه چیزایی ک خودشون انجام میدن رو برا زن داداششون بد میدونن و انگار حق اونا نیس ک ب خودشون برسن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

حالا تو دلم مونده ک بگم بهش حرفت ناراحتم کرده اگرم خرج کنم نوش جونم ولی خب وقتی نمیکنم چرا اینجور میگی

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زنگ نزن 

همینکه داره میسوزه واسش کافیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به روش بیار و بزن تو دهنش

آدم دریده ایه‌ همه چی میگه 

یعنی زنگش بزنم بگم

وای اصن هیچی نگو بزار بسوزه توهم تا میتونی خرج کن وظیفه  شوهرت زن گرفته بایدم خرجش کنه تو خرج نکنی کی بکنه  اصلا هم اهمیت نده   اگه دوباره تو روت گفت بگو نوش جونم تا زنده ام خرج میکنم  برا خودم  چرا نکنم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

نه بابا ولش کن خودت و برای چیزای بی ارزش ناراحت نکن 

تو به روال قبل زندگی کن . اگه خواهرشوهرتم حرفی زد حرص نخور حتی جوابم نده . فقط پوزخند بزن

یا فوقش خیلی دلت خواست جواب بدی بگو برای من خرج نکنه برا دختر همسایه خرج کنه ؟ یا مگه شما شوهرت خرجت نمیکنه که حرص میخوری؟ یا میتونی بگی کافر همه را به میش خود پندارد 

ولی من جای تو بودم فقط کم محلی میکردم

درسکوت و بی محلی هزاران جواب نهفته هست

من الان هورمونام‌ بهم ریخته باکوچیکترین حرفم از هم میپاشم دلم میخواد بدونه اخه وقتی من کاریش ندارم چرا اون ب خودش اجازه میده همه چی بگه