2777
2789
عنوان

کیا تجربه طلاق در عقد داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
اهمیت نده به حرف مردم پیر و فرسده شی اونا کمکت میکنن ؟؟؟ نه اصلااااا راه درست برو خواهشا

ممنون عزیزم🫂

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منطقه ما تفکرشون قدیمیه. عزیزم ازدواج دومت راضی هستی؟. آخه مردم میگن بخت فقط بخت اول میترسم

اشتباه نوشتم ۱سال بعد طلاق منظورم خواستگار بود. من حدود ۴۰سالمه ۳ساله جدا شدم مجردم.با اینکه خواستگار پسرم حتی داشتم. نگران نباش مجدد شوهر میکنی اینبار با چشم باز انتخاب کن.

چرا از حق حبس مهریه بخاطر بکارتت استفاده نمیکنی که بیفته زندان؟

ینی ججوری؟؟ خیلی پولداره ولی مطمئنم همه چیز رو زده به اسم دیگران تا به من چیزی نرسه.  چندین بار بهشون گفتیم بیاین توافقی تموم ‌کنیم هر‌چی‌خودتون بدین قبوله ولی بازم نیومدن.  نمیدونم چرا اینکارا رو میکنه . نه جلو میاد واسه زندگی و نه طلاق میده

ینی ججوری؟؟ خیلی پولداره ولی مطمئنم همه چیز رو زده به اسم دیگران تا به من چیزی نرسه. چندین بار بهشو ...

نه عزیزم یه چیزی هست به نام حق حبس مهریه بخاطر بکارت 

(مطابق ماده 1085 قانون مدنی زوجه باکره می تواند در مقام دفاع از دادخواست الزام به تمکین شوهر استناد به حق حبس کند. یعنی اعلام کند تا زمانی که تمام مهریه به او پرداخت نشده از شوهر تمکین نمی کند. از طرفی زوجه باکره می تواند علی رغم عدم تمکین مطالبه مهریه از شوهر کند.)

اگه پیداش نمیشه از طریق یه واسطه براش یه خبر بفرست بگو اگر خودت نیای تکلیفمو روشن نکنی به استناد این قانون میندازمت زندان، این آخرین اخطارمه

نه عزیزم یه چیزی هست به نام حق حبس مهریه بخاطر بکارت (مطابق ماده 1085 قانون مدنی زوجه باکره می تواند ...

چه خوب . شنیدم میگفته تا صد سال هم طلاقش نمیدم . نمیدونم الکی میگفته یا واقعا میگه.  یه آدم لجبازی که نگو. واقعا کاش میدونستم تو ذهنش چی‌میگذره