حس و حال خوبی ندارم . نامزدم ولم کرده رفته. همش ترس آینده دارم. از اینکه بخاطر ازدواج ناموفقی که داشتم از زندگی عقب بمونم، نتونم ازدواج خوبی بکنم، نتونم جلوی حرف آدما دووم بیارم 🥲 چقد سخته تاوان گناهی رو بدی که مقصرش یکی دیگه بود.
دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی میکنه
این افکار چیه من جدا شدم اما نه تو عقد زندگی هم ادامه داره.مادرم تو عقد جدا شده قبل ازدواج با پدرم.چ ...
منطقه ما خیلی عقب افتاده اس . اون روز فامیلمون میگه اگه طلاق بگیری آبرو برامون نمیمونه. یا میگن آدم از اولی شانس نیاره از دومی هم نمیاره اینا اذیتم میکنه . برام خیلی سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوالی که پیش میاد اینکه مقصر کی بوده ، شما یا طرف مقابل
ایشون خیلی مغرور و خود رای بود و محبت که اصلا نداشت . آخرش هم توهین به خانوادم کرد و گوشی رو بست. الانم دم عیده اصلا انگار نه انگار که باید بیاد ببره منو . کلا آدم زندگی نیست
بله خیلی خوشبخت وراضیمکاش زودتر خودمو از دستش خلاص میکردم واقعاتت چند سال بعد اینروزا براتمسخره ...
انقد میترسممممم 😭 میگن کسی که بخت اولش خوب نباشه دیگه خوب نبمشه . تو منطقه ما انقد دید بد دارن به طلاق . همه اینا منو میمیترسونه. کااششش منم خوشبخت بشم 💔