2777
2789
عنوان

کیا تجربه طلاق در عقد داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
این افکار چیه من جدا شدم اما نه تو عقد زندگی هم ادامه داره.مادرم تو عقد جدا شده قبل ازدواج با پدرم.چ ...

منطقه ما خیلی عقب افتاده اس . اون روز فامیلمون میگه اگه طلاق بگیری آبرو برامون نمیمونه.  یا میگن آدم از اولی شانس نیاره از دومی هم نمیاره اینا اذیتم میکنه . برام خیلی سخته

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه ما خیلی عقب افتاده اس . اون روز فامیلمون میگه اگه طلاق بگیری آبرو برامون نمیمونه. یا میگن آدم ...

تفکرات اشتباهیه.تو بیا و درست فکر کن.مگه باید مثل اونا فکر کنی.

❤️❤️ 

اصلا اینجوری فک نکنهیچی نمیشهمن اطرافم انقد دیدماتفاقا دومیو بهتر انتخاب میکننشرایطت اوکیه اصلا نگرا ...

توکل به خدا .نمیدونم چه دردی بود گرفتار شدم 

من یبار جداشدم

هم تایپکلی قدیمم هس ک عقدبودم

هم جدید ک تازه عروسم

اگ واقعا مطمینی ب جداییت مفتخرشو 

کار هرکسی نیست نجات بده خودشو

ایندتم نترس 

خدا قبل ما اونجاس

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

سوالی که پیش میاد اینکه مقصر کی بوده ، شما یا طرف مقابل

ایشون خیلی مغرور و خود رای بود و محبت که اصلا نداشت . آخرش هم توهین به خانوادم کرد و گوشی رو بست. الانم دم عیده اصلا انگار نه انگار که باید بیاد ببره منو . کلا آدم زندگ‌ی نیست 

من یبار جداشدمهم تایپکلی قدیمم هس ک عقدبودمهم جدید ک تازه عروسماگ واقعا مطمینی ب جداییت مفتخرشو کار ...

🥺🥺 خداروشکر عزیزم الان خوشبختی ؟ 

انقد خوشحال میشم وقتی میبینم یکی که شرایط سخت من رو تجربه کرده خوشبخت میشه 

من‌بعد چند سال زندگی جدا شدم و بهترین کارو کردم کاش زودتر اون کار میکردم از ترس طولش دادم بیخود اصلا ...

عزیزم ازدواج دومتون چطور بود؟ اینکه میگن بخت فقط بخت اول راسته؟؟؟

🥺🥺 خداروشکر عزیزم الان خوشبختی ؟ انقد خوشحال میشم وقتی میبینم یکی که شرایط سخت من رو تجربه کرده خو ...

بله خیلی خوشبخت و‌راضیم

کاش زودتر خودمو از دستش خلاص میکردم 

واقعاتت چند‌ سال بعد این‌روزا برات‌مسخره میشه بخدا

بله خیلی خوشبخت و‌راضیمکاش زودتر خودمو از دستش خلاص میکردم واقعاتت چند‌ سال بعد این‌روزا برات‌مسخره ...

انقد میترسممممم 😭 میگن کسی که بخت اولش خوب نباشه دیگه خوب نبمشه . تو منطقه ما انقد دید بد دارن به طلاق . همه اینا منو می‌میترسونه.  کااششش منم خوشبخت بشم 💔

عزیزم ازدواج دومتون چطور بود؟ اینکه میگن بخت فقط بخت اول راسته؟؟؟

من خیلی راضیم همسرم هم از اولی  خیلی بزرگ تره و عاقل تر و پخته تره 

مرد واقعی 

البته بچه داره من ندارم 

ولی مهم‌نبود برام چون واقعا میتونه مدیریت کنه زندگی و خیلی تلاش میکنه برای من ‌راضی بودنم‌

نه بابا بخت اول اینا خرافات 

من خیلی راضیم همسرم هم از الی خیلی بزرگ تره و عاقل تر و پخته تره مرد واقعی البته بچه داره من ندارم و ...

خداروشکر اینکه آدم با مردی باشه که درکش میکنه و برای خوشبخت شدنش تلاش میکنه اوج خوشبختیه 

انقد میترسممممم 😭 میگن کسی که بخت اولش خوب نباشه دیگه خوب نبمشه . تو منطقه ما انقد دید بد دارن به ط ...

اهمیت نده به حرف مردم 

پیر و فرسده شی اونا کمکت میکنن ؟؟؟ نه اصلااااا 

راه درست برو خواهشا