2777
2789
عنوان

سونو قلب بعد انتقال جنین

188 بازدید | 12 پست

من 28 بهمن انتقال داشتم دوتا جنین فریز شده سه روزه 

14روز بعدش بتام 976 و روز 16 انتقال 2506 بود 

دکتر گفته 10 فرودین بیا سونو قلب چون تعطیله گفت پس 16 بیا 

بنطرتون دیر نیست خیلی نگرانم 

آیا باید سونو دیگ برم ‌؟ 

من الان هفته چند بارداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم روال بعد انتقال همینه یا فقط دکتر من سونو کرد ،طبق همون سونو هم گفت چهار هفته اینا ولی فک ...

والا من رفتم گفت رو 16 بتات رو تکرار کن و بعدشم شوهرم فقط رفت خودم نرفتم نگفت میخوام سونوت کنم

ولی اگه دکتر نگفته نرو ب نظرم من دو هفته رو پر از استرس دارم میگذرونم چون تو سونو ن گفت ساک هس ن گفت ...

نه به من ک فقط گفت بیا برا سونو قلب حرفی از سونو نزد یعنی پرسیدم خودمم بیام بعد تکرار بتا گفت نه شوهرت بیاد فقط

انشاالله ک همه چی عالی پیش میره براتون 😍

کلا قبل سونو قلب سونویی آزمایشی چیزی نباید برم کاری نباید بکنم 

دکتر من فقط نوبت سونو قلب داد ولی من میگم نکنه باید ی کار دیگ هم بکنم وخبر ندارم؟ 

کلا قبل سونو قلب سونویی آزمایشی چیزی نباید برم کاری نباید بکنم دکتر من فقط نوبت سونو قلب داد ولی من ...

ن فکر نمیکنم من تو این ی هفته سایت رو زیرورو کردم آخرشم نفهمیدم بعد مثبت شدن انتقال چیکار باید کرد ،من ک همون روز رفتم مطب چون داروهام زیاد بود نمیدونستم کدوم رو باید ادامه بدم کدوم رو قطع کنم ،و همونجا تو مطب سونو کرد و گفت سه هفته دیگه بیا 

ولی اینجا چیزی ک فهمیدم اونایی ک بتای خیلی خیلی بالا دارن 

یا اونایی ک بتای خیلی پایین دارن سونو میشن تا احتمال خارج رحمی و پوچ بررسی بشه 

ولی خداروشکر بتای شما نرمال بالا رفته و دکترم ک گفته کی بری 

پس قبلش چیزی نیست ک انجام بدی ،داروهاتو طبق دستور ادامه بده تا سونو قلب

شما کدوم داروهاتو قطع کرد من ک همشو دوباره مصرف میکنم

داکسی ساکلین داشتم ،مکمل قبل انتقالم ک گفت ب هیچ عنوان ، پردینوزول ی دونه میخوردم ک نصف شد 

فولیک اسید۵ و ویتامین د روازنه اضافه شد 

آسپرین و هیدروکسی و شیاف و امپول پروژسترون،انوکسا