2777
2789
عنوان

در جواب تایپیکی که زدی برام

78 بازدید | 0 پست

اون کسی که دست از سر من برنداشته تویی پیامت برای دوستم هست همین چند روز پیش تمام لایکا پیاما چند ماه پیشت که برای همین امساله هم هست لطفا اینقدر دروغ نگو تنها کسی که با همین اکانتش و شات لایک کردنش با همین اکانتی که منو تگ کردی هست و حتی تاریخ لایک کردنت که نشون میدی چقدر پیگیری و دست از سر من برنمیداری

نمیخواد لاپوشونی کنی شما تهدید نشدی از بچه ها راهنمایی خواستم ،چیزیه که قراره انجام بشه و انشالا مراجع قانونی قانونا رسیدگی میکنن 

خدارشکر ای پی و... و تمام مدارک هست که همچنان ول کن نیستی همینکه منو ژینو تگ میکنی نشون از اینه همچنان اون اکانتو چک میکنی درحالی که فعلا تایپیکی نیست و خودش اثبات اینه که خودتی حرفاتم دقیقا مشخصه خودتی پیاماتم هست لحن حرفت و.... اینو فتا مشخص میکنه که کی دست از سر اون یکی برنداشته 🙌🏻

و حتی خودتم آگاهی به همه چیز یکی خودت ،یکی خدا و یکی من میدونیم همه اینارو 

من حتی شات ابان ماهتم هست که لایک کردی و چیو لایک کردی نوتیفا تماما زمانو ثبت میکنه خودتم میدونی چقدر منو اذیت کردی نزن به اون راه

ادای کسی که از چیزی خبر ندارن در نیار به شعور من و خودت توهین نکن الان اگ شات بزارم تمام کاربرای نینی سایت از خود پیامت چه با این کاربریت چه اون کاربری و میو میو کردنات تیکه هاتو بهم گفتی گربه خیابونی حامله بشی و دقیقا همین پیامو برا ژینو فرستادنت میفهمن که خودتی مردم دور از جون ابله نیستن شاید نینی یار وقت نکنه جزئیاتو دراره اما خدارشکر مراجعی هستن که خوب به این چیزا دقت کنن