2777
2789
عنوان

خارش ابله تا چند روز طول میکشه

115 بازدید | 9 پست

سلام خوبید خانما من یک هفته بود سردرد شدید داشتم و دوشنبه تب و لرز شدید و استخوان درد اومد سراغم و اولیه دونه رو دوشنبه ریختم بعدش دیروز شروع شده و زیاد داره میشه اما خارش و سوزش که میگفتن نداره امکان داره دیگه خارش و سوزش نداشته باشه ولی تب و لرز و بدن دردو دارم یا تازه اولشه؟ 🥲😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حداقل باید یک روزش رو توی دوره‌اش خارش داشته باشی برای منم معمولی بود اما روز چهارم و پنجم روانی شدم ببین روانی روانی روانی 

تابستون بود هوا گرم بود برق می‌رفت عرق سوز شده بودم بدنم میخارید به شدت بی قرار بودم شبش از خارش خوابم نبرده بود خیلی خوابم میومد ولی نمی‌تونستم بشینم چه برسه دراز بکشم همش سر پا بودم هیچی نمی‌تونستم بخورم حالم داغون بود  

اینایی که گفتم همش تو همون ۲ روز برام اتفاق افتاد البته 

ده کیلو ام کم کردم وقتی دورش تموم شد

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

واییی چه افتضاح بودهه منم اصلا اشتها ندارم

ببین اصلا مردم و زنده شدم باز خوبه واسه تو تابستان نیست کنه بیچاره اون سالی ک شدم تابستان بود داغون شدم به معنای واقعی 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اصلا جون تکون خوردن ندارم افتادم یجا بدنمم خیس عرق شده اصلا اینجوری نبودم من

هر طور شده حتما برو اسنپ بگیر ادم دیوونه میکنه خارشش حموم هم ب من گف هر روز برم پماد اینام داده بود ولی مال چن سال پیشه یادم نیس چی بود