2777
2789

خانوما من یه پسر عمو دارم همش گوشیمو چک میکنه 

عکسامو پاک میکنه چتای من با دوستامو میخونه هر کدومو خودش بخواد بلاک میکنه،برنامه هامو حذف میکنه و تهدید میکنه ک نصب نکنم 

تماسا رو چک میکنه پیامک هارو میخونه مخاطبامو برمیداره به هرکدوم زنگ میزنه..

چن روز پیش ساعت ۱شب پیام داد ک پروف شادتو برنداری غرغرتو میبرم درحالی ک عکس بدی نبود یه انیمه بود، برداشتم صبش خودش اومد و شادمو و روبیکامو حذف کرد 

روبیکامو شاید لازم نداشته باشم ولی شادم کلاسام هستن و لازمش دارم و بهش گفتم شروع کرد بدو بیراه گفتن..جرعت یه پروف گذاشتن ندارم(عکس خودم نه کلا هر عکسی) دیگ خسته شدم اوایل کاری نداشتم این رفتارو داشت ولی الان ناراحت میشم

امروز یکی از دوستام گفت ک بهت اعتماد ندارن این کارو میکنه در حالی ک گوشیم هیچی توش نیس واقعا و خودشم اینو میدونه

به مامانم گفتم مامانم باهاش دعوا کرد و الان دیگ خونمون نمیاد ولی همچنان تو کارام دخالت میکنه...نمیدونم چجوری بهش بگم چون کتک میزنن و تهدید میکنه و نمیتونم به کسی بگم

دیگ خسته شدم از رفتار و کاراش 

به نظر شما چیکار کنم؟چه رفتاری داشته باشم باهاش؟چی بگم بهش ک ولم کنه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

درست خوندم؟ پسرعمو؟ به بابات بگو حقشو کف دستش بذاره. به اون چه اصلا؟ کتکت میزنه یا تهدیدت میکنه هم که اصلا جرمه. 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر عموت اینهمه تو کار و زندگی تو دخالت میکنه؟؟

ببخشید بابا نداری ؟ یا داداش؟

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

پسر عموت اینهمه تو کار و زندگی تو دخالت میکنه؟؟ببخشید بابا نداری ؟ یا داداش؟

؟؟؟

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

پسر عموت اینهمه تو کار و زندگی تو دخالت میکنه؟؟ببخشید بابا نداری ؟ یا داداش؟

بابامم میدونه اوایل عصبانی شر ولی نمیدونم چی گفت بهش دیگ کاریش نداره

میگ خودت بهش رو نده ولی کار از رو دادنم گذشته

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

رمز گوشیتو عوض کن و حتی دست روت بلند کرد دادو بیداد کن و ب پدرومادرت بگو ب ایشون ربطی نداره ک کاسه داغتر از آش میشن نمیدونم چطوری بهشون اجازه دادی ک اینقدر پرو شدن و چطوری تا الان ابروشو نبردی من بودم رمز گوشیم عوض میکردم و عکیم میزاشتم حتی میکشتمم رمزمو نمیدادم تا بدونه ب ایشون هیچ ربطی نداره چقدر مردم پرو شدن دختر شجاع باش  چقدر پروش کردی من حرصم گرفت اخه اصلا گوشیت رمز دار کن ای بابا دخترای همسن تو ادم جرات نداره بهشون بگه تو ولی شما ب این سادگی میتونن چندنسل غریبه بهت بگن پروفایل خودت نزار چقدر ساده ای دوستم بهم گفت پروفایلت زشته من اصلا بروی خودم نیاوردم و پروفایلم عوضم نکردم شما دیگه باید شجاع باشی لطفا

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
بابامم میدونه اوایل عصبانی شر ولی نمیدونم چی گفت بهش دیگ کاریش ندارهمیگ خودت بهش رو نده ولی کار از ر ...

نکنه عاشقته اینجوری مثلا کنترلت میکنه تعصب خرکی داره روت؟؟

همسر آدم هم همچین اختیاراتی نداره که پسرعموی شما داره!

والا