2777
2789
عنوان

بچه ام گریه می‌کنه مامان نرووووو

364 بازدید | 22 پست

سلام

خانم ها پسرم چهار ساله داره

همش گریه می‌کنه مامان نرو مامان دلم تنگ میشه و اشک میریزه برای همسرم هم همین کار مدام می‌کنه

هرچی میگم ترکت نمیکنم گوش نمیده

مدام اشک میریزه

من اصلا تنه‌اش نداشتم

همه جا باهاش هستم چه کنم

دلیل کار پسرم چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خیلی وابسته هست 

یا خیال می‌کنه اگه بری دیگه برنمیگردی پیشش 

مواظب باش به اظطراب جدایی دچار نشه 

بچه ها اکثرا تو این سن اینجوری هستن فکر میکنم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وابستگی بیش از اندازه ب مادر معمولا توی این سن از بچه ها طبیعیه عزیزم حالا میخای با مشاور کودکان مشو ...

الان تو بغلم گریه می‌کنه نرو

میگم مامان من فقط دستشویی برم بیام پیش تو 

کلا کنارت هستم

باز گریه تا حالش بد بشه

الان تو بغلم گریه می‌کنه نرومیگم مامان من فقط دستشویی برم بیام پیش تو کلا کنارت هستمباز گریه تا حالش ...

آخی یادمه من خودم دوران کودکی عین رفتار پسر شمارو با پدرم داشتم ولی رفته رفته سنم رفت بالا فراموش شد این وابستگی زیاد 

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

خواب بد نمیبینه زیاد ؟فیلم ترسناک یا جدایی؟از جایی ترد نشده قبلا؟

خواب ک گاهی میبینه بغلش میکنم اب میدم تا بخواب تو بغلم

فیلم نه ندیده

خوب پارک گاهی باهاش بچه ها بازی نکردن همین وگرنه سوگولی من و همسرم و خانواده هامون

یا خیلی وابسته هست یا خیال می‌کنه اگه بری دیگه برنمیگردی پیشش مواظب باش به اظطراب جدایی دچار نشه بچه ...

خوب چیکار کنم دچار نشه

بخدا من سرکار هم نرفتم تا حالا ک پیشش باشم حتی جلوش نگفتم می‌خوام برم سرکار

فقط گاهی دکتر رفتم تنها گذاشتم اونم پیش مادر بزرگ پدر بزرگش