سلام لچه کسی اینجا هس که سینه هاشوباورزشورژیم غذایی کوچیک کرده باشه؟؟کمک کنید دارم سکته میکنم دیگه بیش از حد بزرگ شده 90 جسه ام خیلی کوچیکه!!چیکار کنم اخه
وای قبلا داشتم ولی ماه پیش رفتم سونو برا اقدام به بارداری مشکلی نداشتم
خداروشکر کیست و تنبلی خیلی بده من یه بار یه کیست گرفتم چنان ورم کرد انگشت بهش میخورد میخواستم بمیرم.حرکات بالاتنت خیلی باشه دمبل بخر تو خونه انجام بده یا خودتو درست کنین
فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
اینم خیلی تاثیر داره واسه لاغری کلی هم عالیه واقعا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
آب میوه ای قرص ویتامینی چیزی بخوری حتما لبنیات کم چرب مصرف کن.روغت غذا تو خیلی خیلی کم کن یا از روغن زیتون و کنجد استفاده کن
1
5
10
15
20
25
30
35
40