2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروییدت پرکار نشده؟

استرس نداری؟

پله زیاد بالا پایین نکردی یا فعالیت سنگین یهویی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

تیروییدت پرکار نی؟

جدیدا کم خونی شدید نگرفتی؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نه عزیزم چیزی نمیشه من همه کار کردم درست نشده باید بری دکتر مغز و اعصاب ک اونم ارامبخش میده و از کار و زندگی می افتی فقط استرس نداشته باش

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
تیروییدت پرکار نشده؟ استرس نداری؟ پله زیاد بالا پایین نکردی یا فعالیت سنگین یهویی؟

جدیدا ازمایش دادم..نه هیچکدوم..تواون ازمایشم نشون داد ک غلظت خون دارم فقط

خدایا شکرت..
جدیدا ازمایش دادم..نه هیچکدوم..تواون ازمایشم نشون داد ک غلظت خون دارم فقط

شاید از همونه....آسپرین میخوری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

برای من بلند میزدم جوری که تو گوشم میشنیدم!!!!  من وقتی عصبانی میشم این طور میشم. بری دکتر ضرر ...

اره منم موقع استرس و عصابیت همینم 

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

اگه اخیرا بهت فشار عصبی یا تنش عصبی وارد شده ماله اونه 

بعضی وقتا هم ماله ارتفاع شهر هست اگه تو شهری هستی که ارتفاعش بالا هست مثل شهر کرد همدان....اینا تپش قلب میارن سعی کن اصلا چای قهوه یا نوشابه کافئین دار نخوری