2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی ببین من خوده استرسم ....ناخواسته باردارشدم کندم نمیشه....انقدر مکافات وجنجال داشتم بخدا رفتم س ...

سرپسرم که ده سالشه باشوهرم یک دعوایی شد وحشتناک کتکم خوردم حسابی هفته بعدس بی بی چکم مثبت بود همون روزایی که باردارشدمو خبرنداشتم اوجی بود که تصمیم قطعیمو گرفته بودم که برم اززندگی بیرون البته شوهرم بدنیست مشکلاتمون وحشتناکه

گلم ایشالله صحیح وسالم دنیا بیاد 

انشاالله بخدااون بزرگه پسرمو میگم انقدر عذابم میده انقد اذیت میکنه میگم خدابا این دومی تودلم چقد طفلکیه من انقدر بدبختی دارم این میخوادچی دربیاد

گلکم انشاالله هروقت خدا بخواد وشرایطت جورباسه بهترینشو بهت بده

منم راهنمایی کنید لطفا 

چه جوری استرسمونو کنترل کنیم؟

من اونقد استرس دارم که حسم تو رابطه ازبین میره

نمیدونم چیکار کنم

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
منظورم استرس باردارشدنه نه مشکلات 

من نمی دونم کسی با استرس باردار شده ولی دیدم خیلی ها استرس داشتن نشدن وقتی بی خیال شدن یهو شده. کلا تو زندگی خودمم همینه هرچی بری سمتش اونم با نگرانی بیشتر ازت دور میشه و بالعکس.

مشکل اینکه که من خیلی هولم حتی چند روز پیشم بیبی چک زدم، همش نشستم  تا  ۳۰ دی بشه ومن پری ...

همین دبگه انقدر بیتفاوت باش حتی یه جوری تاکن بگو خدا قراره بده اصلا مهم نی همچین ارامش میگیری افکارت رو انقدر درگیرنکنه حامله نشم نکن ..ببین دقت کنی بیستر مشگلدارا باوجود جلوگیری ولی ناخواسته باردارمیسن چون بعدازرابطه به اینکه حامله بشن فکر نمیکنن تازه ناراحتن کهخداکنه حامله نشم