الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرپسرم که ده سالشه باشوهرم یک دعوایی شد وحشتناک کتکم خوردم حسابی هفته بعدس بی بی چکم مثبت بود همون روزایی که باردارشدمو خبرنداشتم اوجی بود که تصمیم قطعیمو گرفته بودم که برم اززندگی بیرون البته شوهرم بدنیست مشکلاتمون وحشتناکه
من نمی دونم کسی با استرس باردار شده ولی دیدم خیلی ها استرس داشتن نشدن وقتی بی خیال شدن یهو شده. کلا تو زندگی خودمم همینه هرچی بری سمتش اونم با نگرانی بیشتر ازت دور میشه و بالعکس.
مشکل اینکه که من خیلی هولم حتی چند روز پیشم بیبی چک زدم، همش نشستم تا ۳۰ دی بشه ومن پری ...
همین دبگه انقدر بیتفاوت باش حتی یه جوری تاکن بگو خدا قراره بده اصلا مهم نی همچین ارامش میگیری افکارت رو انقدر درگیرنکنه حامله نشم نکن ..ببین دقت کنی بیستر مشگلدارا باوجود جلوگیری ولی ناخواسته باردارمیسن چون بعدازرابطه به اینکه حامله بشن فکر نمیکنن تازه ناراحتن کهخداکنه حامله نشم