2777
2789

هرچقدر با استونم پاگ کردم نرفت که نرفت بنظرتون چیکارکنم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

چرا نرفت 😐

پاشو برو دو شیشه استون بخر 

با پنبه و پد 

بیا آروم آروم پاک کن 

تند تند پدتو عوض کن

بزن به استون دیدی رنگی شد دیگه بنداز بره جدیدشو بردار 

تا فرشت تمیز شه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دیگه خشک شد با هییچی نمیره

منم لاک آبی ریخته رو فرشم جزوی از طرحش شده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر از من بشنو من هروقت می‌خوام لاک بزنم یه سفره یک بار مصرف پهن میکنم بزرگ قشنگ لاکامو می‌چینم دورش واسه خودم با خیال راحت لاک میزنم از این ب بعد این کارو کن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

پاک میشه بابابا الکل و یا استون قشنگ پاک میشهپاک نشد یک کوچولو بنزین بزن پاک میشه بعد بشورش بو بره

یعنی با بنزین میره؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
چرا نرفت 😐پاشو برو دو شیشه استون بخر با پنبه و پد بیا آروم آروم پاک کن تند تند پدتو عوض کنبزن به اس ...

انقدر زیاده لاک پر بود دیگه یکمش رفت خیلیش نرفت

پاک میشه بابابا الکل و یا استون قشنگ پاک میشهپاک نشد یک کوچولو بنزین بزن پاک میشه بعد بشورش بو بره

وقتی دخترم کوچیک بود ریخته

وقتی متوجه شدم که خشک شده بود و هرچی با استون پاک کردم نرفت 

بنزین رو امتحان نکردم

الانم تاثیر داره؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️