2777
2789

چهار سال میشه ازدواج کردم 

با اینکه وضع خانواده خودم خوبه ولی متاسفانه وضع مالی شوهرم خوب نیست 

رو راست بگم ازدواجم سنتی بود 

اون موقعه من دلم پیش کسی دیگه بود خیلی دوسش داشتم اونم منو دوست داشت ولی خانوادش منو نمیخاستن چون پدرم اعتیاد داره هر چقدر این در اون در زدیم نشد بهم برسیم 

منم از علاقه زیادی که بهش داشتم همش میترسیدم کاری کنم هم ابرو خودم هم ابرو خانوادم ببرم 

گفتم ازدواج کنم  سرد میشم از یادم میره 

با  این تصمیمم اولین خاستگار که اومد خانوادم صلاح دیدن ازدواج کردم 

شوهرم یه ازدواج ناموفق داشته. دوسال متاهل بوده قبل من 

مدام خانوادم بهم میگفتن پولدار نیست ولی فقیرم نیست 

یه بار شکست خورده بچه طلاقه تو میشی دنیاش هر چی بگی میگه چشم یا همچین کسی ازدواج کنی خوشبخت میشی 

منم قبول کردم 

الان که ازدواج کردم هر موقعه حرف از زن قبلیش میشه ناخواسته حالم گرفته میشه 

از شوهرم بدم میاد مدام فکر میکنم چرا صبور تر نبودم فورا  این ازدواج قبول کردم با یه مرد مطلقه  اونم چی وضع مالی خوبی نداره 

احساس خوبی ندارم به خودم که این ازدواج قبول کردم حس میکنم از سر ناچاری بود 

چون فکر میکردم چون پدرم اینجوری کسی دیگه منو نمیخاد 

وضع مالی برام مهم نیست 

ولی اینکه یادم میاد زن داشته ناخواسته سرد میشم ازش 

هر موقع خانوادش بحثی کنن از زن قبلش 

من تا یک هفته حالم گرفته میشه با این وجود هیچ وقت به روی خودم نیاوردم که نکنن نقطه ضعف برام 

هر وقت شوهرم سمتم میاد یا بغلم میکنه میگم فلانی اینجور بغل کرده 

نمیدونم چکار کنم با حس 

همیشه باهاش سازگار بودم احترام داشتم ولی نتونستم اونجور که باید باشه دوسش داشته باشم مثل دوست پسر قبلیم 

شایدم شوهرم مثل من باشه نمیدونم 

کاش یکم بی تفاوت میشدم نسبت به این مسئله ولی نمیشه 

راهکاری دارید 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه با زن سابقش در ارتباطه؟

بهتر نیس از اول هردوتون شروع کنین اگه حرف از زن سابق شوهرت میشه توهم یه زمانی عاشق کس دیگه ای بودی حتی وقتی جواب مثبت دادی البته که موقعیت شمادوتا یکی نیست اما بهتره هردو گذشته رو فراموش کنین

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

احساس میکنم شرایطتت خیلی شبیه دخترداییمه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

در مورد اون پسر قبلی باید بگم پسری که یکیو بخواد باهاش ازدواج کنه زمینو زمان رو به هم میدوزه به هر قیمتی که بهش برسه این حرفو از تموم آقایون اطرافم که خونوادشون راضی نبودن با دختر مورد علاقش ازدواج کنه شنیدم چه بسا که خونواده اون پسر رو طرد کردن به خاطر انتخابش و با چشمام هم دارم میبینم 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

مگه با زن سابقش در ارتباطه؟بهتر نیس از اول هردوتون شروع کنین اگه حرف از زن سابق شوهرت میشه توهم یه ز ...

خیر طرف ازدواج کرده هیچ ارتباطی ندارن 

پوست دارم از اول شروع کنم نمیشه 

خوبه ولی محبت کلامی نداره

ببین منم مثل تو ازدواج کردم چون یکی فراموش کنم

و جالبه بگم همسرم نامزد داشت

الان اصلا برام مهم نیست نه پسری ک دوستش داشتم چون عاشقم بود من میکرد زن خودش

نه نامزد شوهرم چون خوب بود جدا نمبشدن از هم

تازه حرفی در موردش بشه میگم وای عکسش ندارین فکر کنم خوشگل بوده و عادی میگم انگار ک بیاد خونه مون هم مهم نیست 

خدا صبوری بده دلش

با این تفاوت که شوهرش قبلا دوبار ازدواج کرده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خب يك بخشيش اينه ك گذشته عشقي داشتي

و خب توقعات و مقايسات داري

،

دوم اينكه واقعا نبايد با ادم با دو تا پوئن منفي نسبت به خودت

(ازدواج قبلي و وضع مالي پائين)

انتخاب ميكردي 

،

سوم اينكه شوهرت و خانواده هم نبايد جوري رفتار كنن ك يكي قبلا بوده..

💕

خیر طرف ازدواج کرده هیچ ارتباطی ندارن پوست دارم از اول شروع کنم نمیشه

خب خداروشکر

چرا میشه

فقط تو هنوز هضپ نکردی اون قبلا ازدواج کرده و مهم تر هضم نکردی اون رابطه تموم شده بهتره اینو درک کنی 

اگه خودت به تنهایی نمیتونی بدو پیش مشاوری کسی کمکت کنه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اکثرا کسایی که با عشق و علاقه ازدواج میکنن بعدش پشیمون میشن و تو سر و کله هم میزنن یا جدا میشن درسته استثنا هم داره اما شما فک نکن با دوست پسرت ازدواج میکردی قطعا خوشبخت میشدی،اینم بگم مورد داشتیم مادرشوهره خودش عروسه رو پسند کرده کلی فتنه انداخته تو زندگیش حالا مادر دوست پسرت راضی هم که نبوده قطعاا میشد برات دردسر ودلیل دعواهای همیشگیتون خلاصه زندگی نداشتی،پس خداروشکرکن با اون ازدواج نکردی،در مورد شوهرتم الان پسرا با ۱۰۰تا دخترن تازه رابطه هم دارن بعدم میرن با یکی دیگه ازدواج میکنن باید دختره بشینه فک کنه آخ آخ یعنی بااون دوس دخترا چطوری بوده چطوری بغلشون میکرده، گذشته اسمش روشه گذشته بشین زندگیتو کن دختر خوب

منم نامزدم قبلا متاهل بوده طلاق گرفته همین حس شمارو دارم الان دلم میخواد ازش جدا شم

بخدا چهار سال کذشته عیوی تغییر نکرده 

اگه نمیتونی کنار بیایی جدا شو خیلی بده زندگی با این حس