2777
2789

نمیدونم امیدوارم واقعا کسی تجربه نکنه ولی من بعد اینک فهمیدم خیانت کرده رندگی نکردم  آخه میدونی من صفر تا صدمه بش داده بودم من اونو بیشتر از خدا قبولش داشم میپرسیدم چه راحت حق زندکی کردن ازم گرف من جنجال ب پا نکردم ب کسی نگفتم فقط بین دوتامون مونو چون نمیخواسم نمیتونستم ترکش کنم احمقانس چون دوسش دارم و... ولی من دیگ مردم دیگ نشد بخندم از ته دل ذوق کنم دیگ نشد ک حرفاشو باور کنم فقط تظاهر کروم باور میکنم بابا  چ رن چ مرد تورو خدا تورو ب هر کی اعتقاد دارین خیانت نکنیدددد

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔طبیعیه حست.. فروپاشی درونی.

دقیقا ببین ب مرور زمام شاید کمتر بک کنی ولی فراموش نمیشه تا میخای بخندی  اون لحظه یادت میاد 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

من!

برای شما بازم تکرار کرد؟

برای من دوماه پیش فهمیدم هنوز آروم ندارم.هرچند وقت یکبار حرفاش می‌زارم کنارهم میبینم دروغ بود .هنوزم ...

ینی رابطه اشو تموم نکرده؟؟؟ برشوهرت گفتی میدونی خیانت میکنه؟

برای شما بازم تکرار کرد؟

سه سال گذشته ازون به بعد چیزی ازش ندیدم برامم فرقی نداره بازم ببینم یا نه چون من از درون مردم عشقمو زندگیمو جوونیمو با خیانتش ازم گرفت 

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

درسته . متاسفانه اکثرا خیانت میکنن. قبلا اگه فقط مردا خیانت میکردن الان زنها هم جبران می‌کنند.مشکل ما اینه که مردا رو خیلی زیاد قبول داشتیم نمیدونستیم انسان هست و جایز الخطا‌ و به قول دکتر انوشه فوق العاده تنوع طلب. بچه هم دارین؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
موقع خواب بیداری بیرون رفتن باهاش حرف زدن جلو چشممه اس ام اس هاشون🥺

اره منم ببین درد اینجاس ک متو جایی نمی‌برد ولی اون زنه ک متاهلم بود قشنگ میگردون . اون زنگ خونش بلد بودم ولی مح نمیخاسم ک بزم همینه جنجال ب پا نکردم ولی حس میکنم ک باز باهاش  رابطه داره

اسی دقیقا همه اون چیزایی که گفتی منم تجربه کردم.دیگه نتونستم ادم قبلی بشم.هر جایی که میرم هر کار تازه ای که انجام میدم هر لباسی که میخرم واسم خاطره تلخ میشه.قلبم فشرده میه درد می گیره نفسم تنگ و سخت میشه.در صورتی که قبل از این شاد بودم و دنیا واسم پر از شادی و جذابیت بود.من الان یک مرده ی متحرک بدون هیچ احساسی هستم.رفتارم با همه ی ادما عوض شده حتی پدر و مادرم.اصلا نمی تونم از ته دلم شادی کنم.هیچ چیز خوشحالم نمی کنه