2777
2789
عنوان

دخترای خوشگل بیاین ی لحظه

92 بازدید | 5 پست

دخترا چی میشه فقط ی بار ب اونی ک تو تاپیک آخرم گفتم گوش کنین تا معجزشو ببینین!!؟

برا من ک سودی نداره دوس دارم هممون خوشحال باشیم چون هممون ب هم وصلیم حال خوشمون ب هم ربط داره حال بدمون هم همینطور ی بار این فرصتو ب خودتون بدین و امتحان کنین با حال خوب ♥️

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه هر چیزی شکست گذاری کردم از دستش دادم

منظورت شکر گزاریه عزیزم؟

اشتباه میکنی عزیزم اینجا قراره بابت داشته هات ک هر چند ب نظرت کوچیک و ناچیزه شکرگزاری کنی راستشو بگو تا حالا بابت دستات پاهات قلبت زبونت بینیت دندونات و ...از خدا سپاسگزاری کردی؟فک کن دندونت بشدت درد میکنه و ی ساعت بعد آروم میشه دردش اون آروم شدنه ی کیفی بهت میده ک قبل دندون دردت نداشتی تو باید اون قسمتشو بیینی و شکرگزار باشی ک همین الان ک دندونت دردی نداره چقد بابتش راحتی ارت میخوام ی بار دیگه امتحان کنی جوریکه من میگم برا خودت شرط نذار تو سپاسگزار باش همه چی خودش جور میشه امیدوارم این فرصتو ذز دست ندی❤️

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

منظورت شکر گزاریه عزیزم؟اشتباه میکنی عزیزم اینجا قراره بابت داشته هات ک هر چند ب نظرت کوچیک و ناچیزه ...

اره عزیزم منظورم شکر گذاری بود کیبوردم رو حالت خودکار هست

من این مدلی ام ک وقتی گفتم عجب دندون های سالمی دارم ۲ هفته بعدش دندون درد گرفتم

وقتی تو اوج خوشحالی از سلامتی پدر مادرم بودم یهویی پدرم سکته قلبی کرد

کلا هرچیزی رو شکر گذاری کردم سریعا از دست دادم

اره عزیزم منظورم شکر گذاری بود کیبوردم رو حالت خودکار هستمن این مدلی ام ک وقتی گفتم عجب دندون های سا ...

چی بگم عزیزم امیدوارم شادی بباره ب قلب و وجودت❤️