2777
2789
عنوان

زن داداش آنرمال

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 54 پست
خیلی ناراحتم از بی ادبیهاشنمیدونم‌جی از سرش میگذره.

خوب صداش بزنید بشینید بگید دردت چیه چته والا روانیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم از بی ادبیهاشنمیدونم‌جی از سرش میگذره.

زندگیتو بکن 

مهم نباشه برات

جواب لین مدل آدما فقط بی اعتنایی هس

همینکه تاپیک زدی یعنی برات مهمه و این اشتباهه،یاد بگیر عادت کنی که این آدم برات وجود خارجی نداره بی اعتنا باش به وجودش

مشکل داداشته که بهش هیچی نمیگه

مرد باید به زنش بفهمونه به خانوادش احترام بذاره همونجورم به خانوادش بفهمونه به زنش احترام بذارن هرکی جای خودش و داره

بعضی از زن ها وقتی شوهر میکنن فکر میکنن صاحب صد درصد مرد هستن و میخوان رابطشو با خانوادش کمرنگ کنن نمیگن ماهم ی روز بچه دار میشیم

از اون ورم بعضی از خانواده های شوهر میان همه چی میذارن در اختیار پسر و عروسشون خونه و ماشین و...  عروسم هوا برش میداره که من ادم مهمیم و.... 

به نظرم با هر کس متل خودش برخورد کنید 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

شاید با داداشش مشکل داره سرشما خالی میکنه 

یا انتظار چیزی از شما داشته که براورده نشده

این ادمایی که تو اینستا مستقیما به کسی توهین میکنن بیشتر خودشون رو ضایع میکنید 

از برادرتون پرسیدید علتش چیه؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

خودت گفتی آنرمال 

چه توقعی داری 

کسی که تو اینستا چنین متن زشتی رو می نویسه مشخصه که از روان مشکل داره 

چون خیلی ها با بقیه اطرافیانشون مشکل دارن ولی بین خودشون هست و تو  کرنا نمی کنن و نمی زارن بقیه بفهمن

بعضی عروسا از دماغ که نه از ک.و.ن فیل افتادن پایین اینا اثرات سیری هس، دور از جون از گشنگی برسی به س ...

اینم تازه دختر روستایی!

نمیدونم چی شده خودشو بالا گرفته

چی توی خودش دیده نمیدونم

هر چی بیشتر تحویل بگیرید پروووو تر میشه 

آدم بی ادب رو اصلا محال نکنید 

انگار وجود ندارن 

البته که تقصیر صد در صد اول برادرتونه که نمیتونه به مدیریتی کنه تو روابط همسرش و خانوادش 

نباید اجازه میداد اینطور به خانوادش بی حرمتی بشه