2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست
من دارم‌ میرم تو هفته ۱۲اصلا بالا نیاوردم فقط حالت تهوع های وحشتناک دارمبیحالی و همش دوس دارم بخابم ...

انشاله ک بچتون سالم باشه

میگم من طبق پریودی الان ۱۱هفته ام اما طبق سونو داده بودم ۱۰هفته ام الان کدومشم؟شما چجوری حساب میکنی؟البته سونو ان تی برای ۱۲روز دیگس 

من دارم‌ میرم تو هفته ۱۲اصلا بالا نیاوردم فقط حالت تهوع های وحشتناک دارمبیحالی و همش دوس دارم بخابم ...

منم بی حالم ولی اصلا خوابم نمیبره 

شمام بالا نمیاوردی؟باز جای امیدواری داره اگه بالا نیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام ب سرم عادت کنم چون حالت عادی ام فشارم ۸ الانم میدونم ب شدت پایین فشارم ولی راهی جز سرم نیس و ...

منطورت اینه سرم فشارتو میاره پایین؟ من دکترم سرم نمکی نوشت برام چهارتا ، ولی من یدونشو زدم خوب شدم ، عادتم نکردم بقیشو نزدم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
پس چرا من علائم ندارم؟گاهی سینم درد میاد یا کمر درد میگیرم بعضی اوقات راه برم ترشح میگیرم اما حالت ت ...

خداروشکر ،منم جز همین تهوع ک اینم نمیدونم بخاطر داروهامه یا بارداری هیچ علائمی ندارم

منطورت اینه سرم فشارتو میاره پایین؟ من دکترم سرم نمکی نوشت برام چهارتا ، ولی من یدونشو زدم خوب شدم ، ...

ن میدونم با سرم سرپا بشم دیگه کلا تغذیه رو بی خیال میشم ب امید سرم ،

دیگه کلا هیچی نمیخورم حالم بد بشه میرم سراغ سرم بخاطر این میگم عادت نکنم بهتره ولی الان انگار چاره ای ندارم

انشاله ک بچتون سالم باشهمیگم من طبق پریودی الان ۱۱هفته ام اما طبق سونو داده بودم ۱۰هفته ام الان کدوم ...

فداتشم عزیزم

من شنبه ان تی دارم

طبق‌ پریودم الان باید ۱۱ هفته و‌۱ روز باشم

طبق سونو ۱۱ هفته و‌۵ روزم

اگه طبق سونو باشه من روی بارداریم یک‌بار پریود شدم

چون تنبلی داشتم دکتر گفت لقاحت دیر انجام شده تاریخ سونو دقیقه

ن میدونم با سرم سرپا بشم دیگه کلا تغذیه رو بی خیال میشم ب امید سرم ،دیگه کلا هیچی نمیخورم حالم بد بش ...

ن بابا اصلا خود به خود یجوری گرسنت میشه که مجبوری بشینی غذا بخوری ، سرم فقط حالت تهوع رو از بین میبره و اشتهاتو باز میکنه ، گرسنگی رو که از بین نمیبره ، سرم من رینگرز بود با یه امپول ضد تهوع که باید حتما خود دکتر بنویسه برات

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
منم بی حالم ولی اصلا خوابم نمیبره شمام بالا نمیاوردی؟باز جای امیدواری داره اگه بالا نیارم

نه بالا نیاوردم

همه که نباید بالا بیارن 

حالا بعضی از خانوم های خوشبخت هستن حالت تهوع هم ندارن 

نگران نباش عزیزم

اول بارداری ک فقط دوتا قرصهچی بهت دادو

من ای وی اف انجام دادم 

آسپرین ،پردینوزول ،هیدروکسی ،آمپول و شیاف پروژسترون و آمپول آنوکسا 

ویتاین دی و اسیدفولیک 

داکسی ساکلینم بود ک بعد مثبت شدن قطع شد