2777
2789

ارد برنج گلها ۲۵۰ گرم

تخم مرغ یدونه

هل سبز اسیاب شده نک قاشق چایخوری 

روغن حیوانی یا جامد ۱۲۵ گرم 

پودر قند یا شکر ۸۰ گرم 

گلاب یک چهارم پیمانه

اول سفیده را میزنیم تا وقتی طرف برگردونیم نریزه ۴ یا ۵ دقیقه

حالا روغن را گرم میکنیم بعد میزاریم خنک بشه 

حالا روغن قند و زرده را میزنیم یه کم دو دقیقه اینا

هل را میریزیم توش بعد سفیده یکم که زدیم بعد ارد برنج 

حالا گلاب یواش یواش میریزیم

بعد گرد میکنیم روشم مهر نون برنجی و خرفه میزاریم 

فر ۱۴۰ و ۳۰ دقیقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چ عالی مرسی🌻 به سوال استراحت نمیخاد خمیرش؟ چون چندتا دستور خوندم حداقل ۱۲ساعت استراحت میخاست ...

آره استراحت میخواد خمیرش حداقل  ۲۴ساعت 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

ارد برنج حتما باید اماده بگیریم؟

نه میشه خونه هم درست کرد ولی منکه درست کردم اون دفعه یزره دونه هاش بزرگ تر شد یعنی اونجوری پودر کارخونه با اسیاب نشد اسیاب من

ولی گلها برنج ایرانی و خیلی خوش عطره من راضی بودم خوشمزه هم شد 

برا عید هم خوبه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قلمچی چی‌ببرم

itsmem | 15 ثانیه پیش
2791
2779
2792