ارد برنج گلها ۲۵۰ گرم
تخم مرغ یدونه
هل سبز اسیاب شده نک قاشق چایخوری
روغن حیوانی یا جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند یا شکر ۸۰ گرم
گلاب یک چهارم پیمانه
اول سفیده را میزنیم تا وقتی طرف برگردونیم نریزه ۴ یا ۵ دقیقه
حالا روغن را گرم میکنیم بعد میزاریم خنک بشه
حالا روغن قند و زرده را میزنیم یه کم دو دقیقه اینا
هل را میریزیم توش بعد سفیده یکم که زدیم بعد ارد برنج
حالا گلاب یواش یواش میریزیم
بعد گرد میکنیم روشم مهر نون برنجی و خرفه میزاریم
فر ۱۴۰ و ۳۰ دقیقه