2777
2789

خانوما من دندون عقلم یکمش در اومده در حد خیلی خیلی کم و اینکه اون سمت دندون عقل ک داره در میاد زیر گلوم درد میکنه در حد بددد ب طوری ک وقتی آب دهنمو قورت میدم انگار اذیتم 

توروخدا هر چی میدونید بگید😭😭😭

پزشک سایتم😎

برو دکتر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش چی بگم آخه؟چون تو گوگل زده همه اینطورین زیر فکشون

همین چیزی های که الان گفتی 

برو تا بدتر نشدی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلام عزیزم خواستم بگم منم دوست داشتم عضو اکیپ تون بشم اکیپ باحالیه😍😍

چ جالب عزیزم میتونی همیشه تاپیکامون فعال باشی و چت کنی شوخی خنده همین ک ما چند نفر یه تایم طولانی همو میشناسیم چت میکنیم میگیم میخندیم و همه چیز همو میدونیم دیگه از هم نمیپرسیم چیه و کیه برا همین بهمون خوش میگذره همیشه.....خوشحال شدم ک گفتی دوسمون داری

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

بهش چی بگم آخه؟چون تو گوگل زده همه اینطورین زیر فکشون

آره عزیزم طبیعیه 

چون داره دندونت درمیاد دیگه 

همه همینطورین باید تحمل کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕