2777
2789

بچه متاسفانه هیچ گونهههههه کاغذی بینمون نیست 

۷ ساله خونه ما نشسته 

البته‌ اون موفع ۵۰۰کمک کرده خونه بخریم و بعدش ساکن بوده و گفته به عنوان رهن میشینم الان میگه پولم شده ۱ میلیارد 

و ما گفتیم از خونمون بیا بیرون ناراحت شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرینت حسابتون رو بگیرید که بیشتر از ۵۰۰ بهتون نداده

به ایشون هم بگید اگر چیز بیشتری واریز کردن رسید بیارن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مشکلی نیست همون مرد املاکی پرینت بیاره و پولشو بدین قانونی ک حرفی نباشه بعدا

بعدم زودتر پاشه بهتره 

برای هرچه بهتر وکیل بگیرین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اخه به ما واریز نکرده به فروشنده ملک داده

از فروشنده ملک بخواین رسید بهتون بده اگه در دسترس نیست به عنوان مطلع توی دادگاه احضارش کنید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یعنی چی پولم شده یه میلیارد مگه قرض دادن خونه گرفتن خب😐😂

اگر قراردادی بوده که خب قیمت مشخصه همونو میدین

اگر هم نه بهش بگین هیچ مدرکی نداری پولی ک دادی رو داریم بهت میدیم اگر بخوای زرنگ بازی در بیاری همینم نمیدیم بهت هیچ جوره هم نمی‌تونی ثابت کنی که به ما پول دادی میگیم مفتی خونرو دادیم بشینی