2777
2789
عنوان

تفاوت بین جاریا

450 بازدید | 39 پست

سلام بچه‌ها من دو سال پیش نامزد کردم 

همسرم خودش با پول خودش برام حلقه نشون خرید با وجود که سر کار نبود 

اما الان برادر شوهرم که داره نامزد میکنه براش یه حلقه نشون پد شوهرم گرفته گرونتر از حلقه من

یا مثلا دسته گل من نهایت ۳۰۰ بود برای اون دسته گل دوتومنی گرفتن 

شوهرم میگه تو حسودی 

میخوام ببینم من واقعا حساس و حسودم؟

آخه خیلی ناراحت شدم 

چیکار کنم کخ بفهمن بدم اومده

تازه دختره دو سالم از پسره بزرگتره که خب این مهم نیست اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

اگه پهم نبود سنش که نمیگفتی ولی بیخیال واسه منم نه عروسی گرفتن نه هیچی البته تقصیر شوهرم بود و موضوع من فرق داره کلا بهتره خودتو مقایسه نکنی الان واسه برادرشوهر من قرار عروسی بگیرن خرج کنن اصلا اصلاااا برام مهم نیست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

درکت میکنم 

این حست طبیعی هست 

منم تازه جاری دار شدم 

اوایل مثل تو میگفتم الان تصمیم‌گرفتم اصلا نظری ندم و دخالت نکنم 

برای منم پیش حلقه خریدن من نپسندیدم اما جرات نکردم بگم ببرن عوض کنن اما جاریم تاپیک آخرم رو بخونی متوجه میشی 

تازه دوتا دیته گل طبیعی براش خریدن هر کدوم پنج تومن ده تومن هزینه دسته گل ها سد

گلم زمان عروسی ما خانواده شوهرم برام خرج زیاد نکردن توی خونه بابامم عروسی بود ولی واسه جاری جدیدپ بهترین تالار گرفتن بیشترین خرج و همه چی من فقط سکوت کردم همسرم که تفاوت رو دید خودش ناراحت شد و گله کرد

اگه چیزی به دلتون نبود و گرونتر میخواستید همون موقع باید میگفتید، مقایسه کار قشنگی نیست

اخه من سنتی بود ازدواجم حلقه و دسته گلمو ندیدم وبی اینا دویت بودن دختره گفت این مدلی میخوام

خودتو زیر سوال نبر اسی اگر نقطه ضعفتو بفهمن دیگه اول ماجراس ضمن اینکه شاید جاری ات آدم خوبی باشه و روابطتون خراب میشه . اینکه برای تو ارزون تر شده با تورم الان خب نمیشه که منطقی باش. بعد  دوتا پسرن اخلاقاشون فرق داره شاید شوهر تو دوست نداشته پدرش بده. بین خودشون توافق کردن یا برادرشوهرت در اضاش قراره کاری بکنه یا کرده بالاخره اینا بین خودشونه و نباید دخالت کنی توی خریدای جاریت