2777
2789
عنوان

چهل روز از زایمانم گذشته

910 بازدید | 53 پست

چهل چند روزه از زایمانم میگذره  ولی شوهرم هیچ جوره سمتم نمیاد خدا شاهده حتی ازش اسمی هم نبرده منم بخاطر موضوعی که تو دوران بارداریم سر همین مسئله پیش اومد نمیخوام راجبش باهاش صحبت کنم 

به این ماه عزیز قسم حتی بغلمم نکرده 

خیلی سخته آدم سرد مزاج نابودت میکنه اخه چرا منو از چیزی که حق خودمه دریغ میکنه چرا نباید بغلم کنه بوسم کنه 

خدایا کمکم کن چرا مشکلم حل نمیشه چرا باید هردقیقه وهرثانیه زجربکشم 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

نمیشه بدون اینکه بفهمه شما رابطه میخوای 

تحریکش کنی؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

اسی مبارک باشه. ان شالله خوش قدم باشه.بابا مردا همشون همینن .مال من که زایمان نکردم چی نه وبوسی نه بغلی .

تو تنها نیستی.

اسی الان پاکی زایمان کردی دعاکن من این ماه باردار باشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بدون اینکه بفهمه شما رابطه میخوای تحریکش کنی؟

نه   چون هربارکه اینکارو کردم تحقیر شدم چهار پنج ماهه رابطه نداشتیم کلا سرد شده

نه چون هربارکه اینکارو کردم تحقیر شدم چهار پنج ماهه رابطه نداشتیم کلا سرد شده

درک میکنم خیلی سخته

گرمیجات بهش دادی ؟

با دکتر زنان مشورت میکردی

یا مشاور کسی 

اینجوری خیلی سخته 

زن واقعا نیاز داره 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

عزیزم مبارکت باشه خودت چی خودتم چیزی نگفتی بهش؟گاهی وقتا مردا از پسربچه ها هم بچه تر میشن،خودتم الان هورمونات بهم ریخته غرور کاذب گرفتی و بیشتر ازش لج میکنی مواظب روانت باش خدایی نکرده افسردگی بعد زایمان نگیری خودتم باهاش حرف بزن

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

اسی مبارک باشه. ان شالله خوش قدم باشه.بابا مردا همشون همینن .مال من که زایمان نکردم چی نه وبوسی نه ب ...

ممنون خواهرم .  انشاالله هرچی  که از خدا بخوای بهت بده 

خدا خودش به حق آیت ماه عزیز دامنتو سبز کنه.

خیلی دلم شکسته توام برام دعا کن خدا شاهده دیگه بریدم محکومم به این زندگی

نه چون هربارکه اینکارو کردم تحقیر شدم چهار پنج ماهه رابطه نداشتیم کلا سرد شده

بگو من به محبتت احتیاج دارم اصلا رابطه هیچی دلم بغلتو میخواد بوت ارومم میکنه کم کم اینطوری جذبش کن،بگو بعد زایمان زن بهم میریزه و من فقط باتو حالم خوشه

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

طبیعی گرمی بهش بده پیش قدم شو بگو من زنم فلان نیاز دارم

ای خواهر تو دوران بارداریم همینو  گفتم یه چیزی گفت که تا زنده هستم یادم نمیره از اون روز به بعد یه آدم دیگه شدم هیچوقت نمیخوام پیش قدم بشم دیگه 

اوووه کجای کاری من تا قبل طلاقم ۸سال اصلا رابطه نداشتیم

ای وای 😳

بگو من به محبتت احتیاج دارم اصلا رابطه هیچی دلم بغلتو میخواد بوت ارومم میکنه کم کم اینطوری جذبش کن،ب ...

هر کاری بگی کردمم       انگار دست خودش نیست