2777
2789
عنوان

چند ساعت دیگه میرم واسه طلاق خیانت

1604 بازدید | 78 پست

سلام دخترا خوبین.. من نامه مشاوره طلاق توافقی رو گرفتم دیگ میخام برم ثبتش کنم دفتر قضایی چقد دیگه کار دارم؟

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت راضی به طلاق توافقی شده ؟؟

اره رفتیم مشاوره دیدن هیچ جوره خوب نمیشیم نامه رو داد ک فردا بریم درخاستو ثبت کنیم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

اگ تو بخوای درخواست بدی دیگ نمیتونی مهریتو ازش بگیریاخونه رو ترک نکن همون تو خونه ی خودت درخواست بده

توافقی باهم میخواییم بریم درخاست طلاق بدیم. مشاوره رو رفتیم دیدن ک کار ساز نیست نامه رو دادن بریم دفتر قضایی

نمیدونم فقط خیانت رو ثابت کردی

خیانتش با ی نفر نبوده ک هزار نفر بوده بعد خودش اوکیه برا طلاق توافقی .. مشاوره هم رفتیم عدم سازش زدن نامه دادن فردا درخاست ثبت کنیم

خیانتش با ی نفر نبوده ک هزار نفر بوده بعد خودش اوکیه برا طلاق توافقی .. مشاوره هم رفتیم عدم سازش زدن ...

از طریق خیانت اقدام کردی 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

از طریق خیانت اقدام کردی

ن بخاطر اینکه طولانی نشه از طریق طلاق توافقی اقدام میکنیم باهم میخایم درخاست ثبت کنیم

ببین شماره ی یکیو بهت بدم بهش زنگ میزنی قبل طلاق؟

چکار براش میکن میشه توضبح بدی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین شماره ی یکیو بهت بدم بهش زنگ میزنی قبل طلاق؟

کی هست گلم

عزمزم توافقی نه از یک هزاری مهریه ات نگذر

گلم خیلی اذیتم میکنه کتکم میزنه رفته چند نفرو اورده قران دروغ قسم بخورن ابرومو ببره مجبورم فقط از دستش راحت شم

ن بخاطر اینکه طولانی نشه از طریق طلاق توافقی اقدام میکنیم باهم میخایم درخاست ثبت کنیم

خب اینجوری ک بده  هم به هوی و هوسش رسیده هم الکی الکی مجرد میشه بدون هیچ سختی