2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه چک داشته باشه باید یا پروانه کسب داشته باشه ینی بازاری باشه یا فیش حقوقی ینی کارمند و بازن ...

متوجه نشدم عزیزم یعنی اگر پروانه کسب نداشته باشه نمیشه ؟؟؟

خیر برا چ بانکی وامت. بعضی بانکا هم پرینت یکماه حساب ک دسته چک داری میگیرن اگه میلیونی باشه اوکیه

برای بانک سپه هست . اگر ی آشنای خیلی قوی هم داشته باشیم . نمیشه با کسر از حقوق یا باز نشستگی گرفت ؟؟! 

طرف کارمنده بازنشستس؟

نه تو بانک میگم ی آشنا داریم معاون بانک هست 

میخام فردا زنگ بزنم ببینم میتونم با 

چک بابام یا بازنشستگیش 

وام بگیرم خیلی خیلی گیرم 😔

میخاستم ببینم میشه اصلا 

نه تو بانک میگم ی آشنا داریم معاون بانک هست میخام فردا زنگ بزنم ببینم میتونم با چک بابام یا بازنشستگ ...

متوجه نمیشم پدرتون بازنشسته کارگری یا کارمند. اگه کارمنده ک فک میکنم وامت ردیفه اگرم کارگری ک زنگ بزنید ایشالا ک حل بشه 

متوجه نمیشم پدرتون بازنشسته کارگری یا کارمند. اگه کارمنده ک فک میکنم وامت ردیفه اگرم کارگری ک زنگ بز ...

پدرم بازنشسته کارگری

و اینکه چک هم داره املاک داشته قبلا الان چند وقتی میشه املاک جمع کرده ولی چک هنوز هست 

پدرم بازنشسته کارگریو اینکه چک هم داره املاک داشته قبلا الان چند وقتی میشه املاک جمع کرده ولی چک هنو ...

درسته. والا من ی وام قرض الحسنه خودم داشتم شوهرم دسته چک داشت ولی تایبد نشد و زنگ ک زدم پشتیبانی این شرایطو بهم گفتم ضامنو عوض کردم بانک ها شرایطشون فرق داره فردا حضوری برو بپرس همه سوالاتو انشالله ک حل بشه 

درسته. والا من ی وام قرض الحسنه خودم داشتم شوهرم دسته چک داشت ولی تایبد نشد و زنگ ک زدم پشتیبانی این ...

قربونت برم مرسی عزیزم 💜 فقط ی سوال دیگه جسارتا اگر فوضولی نیست جواب بدید 

چقدر بود وام تون ؟؟!