2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه شیر یه شیر(پشت سر هم)دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست

قبل ازاینکه دخترم بیاد با پسرم خیلی بازی میکردم خیلیِِالان از آمدنش ناراحت نیستم خداراشکر خیلی هم دوستش دارم ولی دارم میمیرم..کمکی ندارم مامانم بعضی اوقات هست ولی بازم کم میارم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بچه بزرگتره اسباب بازی های بیخطر و سی دی و کارت آموزشی بزار سه سالش بشه میتونی کلاس زبان و خلاقیت بزاری خیلی کارت راحت میشه چند ساعتی نگه میدارن‌چیزاییم یاد میگیره.‌‌اما کلن کنار بیا با شرایط چون بچه ها هی بزرگ‌میشن کاراشونم بزرگ‌میشه الان من با هم‌نیان یکی امتحان املا داره یکی مشق و روخوانی بازم کلی کار دارن.....بازم باید برنامه داشت

اصلا از شوهرت توقع نداشته باش مثل یه‌مادر توانمند برنامه بریز مطمعن باش میتونی اگه کمکت کرد خداروشکر ...

آخه اونم پدره چرا کمک نکنه من دارم عصبی میشم مریض میشم دستام میلرزه دیگه

واسه بچه بزرگتره اسباب بازی های بیخطر و سی دی و کارت آموزشی بزار سه سالش بشه نیتونی کلاس زبان و خلاق ...

خیلی اسباب بازی داره ولی زیاد بازی نمیکنه..هر وقت دخترمو بغل میکنم جیغ میزنه وقتی شیرش میدم میاد بوسش میکنه ولی مرتب سفت میزنه تو شکمش سرش وسطاش یه گاز کوچولو هم میگیره

ا

وای خدا یعنی من آینده میتونماز پسشون بر بیام تو این شهر غریب

انشاءالله ولی خیلی خیلی سخته خیلی...

آخه اونم پدره چرا کمک نکنه من دارم عصبی میشم مریض میشم دستام میلرزه دیگه

منم‌میدونم و قبول دارم پدرا باید کمک کنن اما وقتی یکی کمک نمیکنه دادو بیدادم فایده نداره یا من بیام خودمو با خواهر شوهرم مقایسه کنم یا دوستم که شوهرش غذا هم‌میپزه فقط حال خودم بد میشه پس بهتره بهش فکر نکنم و مشکلمو حل کنم من اینجوری فکر میکنم عصبی نیستم و حالمم خوبه حداروشکر خودمو موفق میدونم هر دو بچمم ممتازن معلماشون میگن عالین نسبت به کلاس و واقعا من کمکشون کردم که نتیجه اینه 

منم‌میدونم و قبول دارم پدرا باید کمک کنن اما وقتی یکی کمک نمیکنه دادو بیدادم فایده نداره یا من بیام ...

خوش به حالت من از نظر روحیه صفر صفرم بخدااا

انشاءالله ولی خیلی خیلی سخته خیلی...

منم‌غریبم‌مادرمم سالی یه بار میبینم تازه من باید برم سر بزنم اون‌نمیاد کلا جایی نمیره....شما تنها این مشکلو نداری سعی کن مدیریت کنی ایشالا موفق باشی

منم‌غریبم‌مادرمم سالی یه بار میبینم تازه من باید برم سر بزنم اون‌نمیاد کلا جایی نمیره....شما تنها ای ...

انشاءالله..دعا کن برام برای سلامتی دو تا بچه هام

[QUOTE=51657939]پرهام دقیقا از دل من گفتی......مردها فرشته هم که باشن بازم.....[/QUواقعا فرشته هم باشن بازم یه کاری میکنن حرص آدمو دربیارن..

سعی کن‌کنار بیای و به جای ببخش اینو میگم گله و غر و شکایت  راه حل پیدا کن سخته اما ممکنه

دعا کن بتونم..