2777
2789

سلام.خوب هستید؟من تازه عضو شدم.پسرم مهراد 21 ماهشه و دخترم مهرسا 2 ماهشه.دارم دیوونه میشم خسته شدم.داریم اثاث کشی میکنیم به هیچ کاری نمیرسم حتی غذا نمیتونم درست کنم..پسرم از حسادت و عصبی شدنش فتقش زده بیرون و عمل میخواد..شما ها چکار کردین؟؟میرسید به کارهاتون؟برای این که بچه هاتون عصبی نشن و ضربه روحی نبینن چکار کردین؟؟

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم دوسالو نیمشه الآنم ماه هشت بارداریم خیلی نگران آینده که چه شود... خدا یا کمک کن از پسش بر بیام

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

وااای من شوهرم لجباز و خودخواهه الان خوابه و پسرم تو بغلم دخترم داره گریه میکنه نمیدونم کدومشونو بگیرم

شوهرم بد نیست خیلی اخلاقای خوب داره ولی بعضی وقت ها اصلا منو نمیبینه

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

من بچه اولم یازده ماهش بود باردار شدم اختلاف سنی دوتا بچم ۱۸ ماهه یعنی یک سال و نیم ...اما الان‌ماشالا پسرم دوم دبستان و دخترم پیش خیلی عالیه همه چی میخوام بگم این روزای سخت میگذره..من از خوابم میزدم و غذارو دو وعده درست میکردم معمولا مثلا قیمه که میذاشتم زیاد در نظر میگرفتم که واسه شبم بمونه ...صبحها زود بیدار میشدم تازه دخترمم سه ماهه بودباشگاه رفتم و ده کیلو کم کردم هنوزم میرم..‌باید برنامه بریزی بچه دومت که هنوز نمیفهمه به بزرگتره محبت کن بهش توضیح بده اینم مثلا خواهر یا برادرته...من دخترم‌گریه میکرد پسرم‌میترسید چیزیش بشه اونم گریه میکرد می گفت بیا پیش نی نی ...🤣فکر میکرد نباید اصلا گریه کنه

وااای من شوهرم لجباز و خودخواهه الان خوابه و پسرم تو بغلم دخترم داره گریه میکنه نمیدونم کدومشونو بگی ...

اصلا از شوهرت توقع نداشته باش مثل یه‌مادر توانمند برنامه بریز مطمعن باش میتونی اگه کمکت کرد خداروشکر... نکرد هم خودت میتونی من همیشه اینجوری فکر کردم از کسی توقع ندارم حتی شوهرم البته گاهی خیلی کم کمک کرده.....چون توقع فقط باعث حرص و جوش میشه و ناراحتی