2777
2789

من قبلا تهران عمل کردم الان فقط میخوام سوراخ بینیم کوچیک شه به نظرت دکتری هست که اینکارو انجام بده میترسم هزینه کامل ترمیم رو بخواد

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من قبلا تهران عمل کردم الان فقط میخوام سوراخ بینیم کوچیک شه به نظرت دکتری هست که اینکارو انجام بده م ...

ببین مزگن دکتری که عمل کردی بار اول باید انجام بده دوباره فقط پول کلینیک بگیره.شما کرمانشاهی هستی؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا تهران عمل کردم الان فقط میخوام سوراخ بینیم کوچیک شه به نظرت دکتری هست که اینکارو انجام بده م ...

خب وقتی بخوای سوراخ بینی کوجبک بشه باید پره هات جمع بشن که فکر کنم تو مطب انجام میدن  فقط باید بری پیش دکار خوب هااا

ببین مزگن دکتری که عمل کردی بار اول باید انجام بده دوباره فقط پول کلینیک بگیره.شما کرمانشاهی هستی؟

اره قبلا خونم ساوه بود رفتم تهران الان برگشتم کرمانشا نمیتونم برم تهران سخته برگشتن با اون وضعیت

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خب وقتی بخوای سوراخ بینی کوجبک بشه باید پره هات جمع بشن که فکر کنم تو مطب انجام میدن فقط باید بری پ ...

متاسفانه کسی نمیشناسم

اره قبلا خونم ساوه بود رفتم تهران الان برگشتم کرمانشا نمیتونم برم تهران سخته برگشتن با اون وضعیت

اینه دیگه ماها راهمون دوره سخته دکتر های پایتخت بریم 

اخه چون ترمیمی حساب مبای کمتر دکتری قبول میکنه بهزاد عزیزی پره هارو خوب جمع میکنه یه سر بهش بزن

دختر خالم چندسال پیش  پیشش عمل کرد  خودمم اول خواستم بیام کرمانشا پیشش عمل کنم ولی چون دیر نوبت داد مجبور شدم رفتم تهران  😔

دختر خالم چندسال پیش پیشش عمل کرد خودمم اول خواستم بیام کرمانشا پیشش عمل کنم ولی چون دیر نوبت داد ...

والا من خودم پیش عزیزی عمل کردم طبیعی عمل میکنه ولی پره هارو خوب در میاره. خدایی نکرده نکروز نمیشه 

اینه دیگه ماها راهمون دوره سخته دکتر های پایتخت بریم

اره کاش میشد میرفتم اونجا من اونموقع ۱۱ تومن شد  الان با ۲۰ تومن هم ترمیم نمیکنن

اره کاش میشد میرفتم اونجا من اونموقع ۱۱ تومن شد الان با ۲۰ تومن هم ترمیم نمیکنن

ببین عزیزی منصفه پارسال هزینه عمل بینی ۳۵ بود ترمیمم ۳۵ میگرفت در صورتی که ترمیم جاهای دیگه قبول نمزکنن یا اگه قبول کنن دو برابره .یه سربهش بزن ببین چی میگه 

والا من خودم پیش عزیزی عمل کردم طبیعی عمل میکنه ولی پره هارو خوب در میاره. خدایی نکرده نکروز نمیشه

مبارکت باشه یه سر میرم مطبش ببینم چی میگه هنوز تو مسکنه درسته