2777
2789

بیاید بیاید بیاید با من خوشحالی کنید.💃💃💃💃💃

من شاغلم ،یه نفر تو فامیل که هم سن منه و به شدت روی من حساسه همیشه می‌گفت زن نباید کار کنه ، اما نمی‌دونم چطور شد که ده سال بعد از  من  آزمون داد و شاغل شد.چند وقتی بود پز شغلش رو به من میداد و شغل منو تحقیر میکرد .با اینکه شغلش از نظر رتبه اجتماعی و حقوق خیلی کمتر از شغل منه.میدونستم اگر تر مقام دفاع از شغلم وارد بحث بشم  بازنده هستم  چون ایشون اینقدر کوته بینه که اصلا درگیر در مورد جایگاه شغلی نداره.

منم نامردی نکردم .آزمون شغلش رو شرکت کردم و امروز بهم زنگ زدن فردا مدارک بیار .

منم رفتم بهش گفتم قبول شدم ولی باید فکر کنم میرم یا نه و مزایای شغل خودم و شغل اونو رو ردیف کردم کنار هم.مزایای شغل خودم خیلی خیلی بیشتر بود .

امیدوارم دیگه بشینه سر جاش.

ببخشید ببخشید اینو میگم ولی توی قسمت  تحتانی  بدنم حرکات موزون در جریانه 💃💃💃💃💃💃

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن زن نباید کار کنه همش از رو حسادته

دقیقا همین بود.مدام می‌گفت وظیفه شوهرته خرجت رو بده.هر چی میگفتم مگه شغل فقط پوله؟ ،اصلا درکی از شخصیت اجتماعی نداشت.یا اگه داشت ،سعی میکرد منو اینجوری تحقیر کنه ‌.یعنی تو محتاجی که میری سر کار 

خوبه که خوشحالی . ولی واقعا انقدررحرف بقیه تو زندگیتون موثر که واسش آزمون میدین؟؟؟؟ یکم رو خودتون کا ...

به چی  قسم بخورم که  فقط رفتم سر جلسه نشستم . ازمونش برای من مثل آب خوردن بود.در برابر دروسی که من خوندم اینا چیزی نبود .انکار داشتم امتحان عمومی دانشگاه رو جواب میدادم.اونم تستی 

خدایی وقت گذاشتی منابع تهبه کردی ازمون دادی فقط برا اینکه مزایای شغلتو ثابت کنی به اون؟حقیفتا برگام

نه به خدا ،بدون خوندن رفتم سر جلسه.ازمونش در حد مسخره بازی بود برام.