مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 عنوان شیرازیا تو رو خدا اگه دکتر داخلی خیلی خوب میشناسین بگین 52 بازدید | 11 پست سلامنمیدونم تاپیکامو خوندین یا نهبابام لخته خون تو پاش زده ب لگنش داره میره سمت ریه اشتو رو خدا اگه دکتر خوب میشناسین بگیندعاتون میکنم لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ... 1403/12/15 | 00:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 دکتر رودگری داخل ملاصدرا نوبتش زود گیر میاد؟ لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13492 نوبتش زود گیر میاد؟ من اون زمان کرونا میرفتم دو س روزه نوبت میدادن امضامو دیدی ی صلوات بفرست
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 عزیزم زودتر بهش برسین ببرید بیمارستان خصوصی عزیزم چیکار کنمبخدا الان بیمارستانم دارم دق میکنمهر دکتری یه چیزی میگهدکتر قبلی میگفت تحرک داشته باشهپاش بدتر ورم کرد آوردیم اینجا دکتر میگه ذره ای تحرک نباید داشته باشهبمیرم براش از درد مچاله شدهتو رو خدا دعاش کن لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 من اون زمان کرونا میرفتم دو س روزه نوبت میدادن نمیشه اینترنتی گرفت؟آخه ما از یه شهرستان میخوایم بیایم لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
بانوی_پاییز۱۱۱ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2442 نمیشه اینترنتی گرفت؟آخه ما از یه شهرستان میخوایم بیایم کدوم شهری؟
بانوی_پاییز۱۱۱ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 2442 عزیزم چیکار کنمبخدا الان بیمارستانم دارم دق میکنمهر دکتری یه چیزی میگهدکتر قبلی میگفت تحرک داشته باش ... عزیزم انشالا هرچی سریع تر خوب بشن . هزینه بیمارستان خصوصی دارین؟
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 کدوم شهری؟ ماشهر لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
مامان_شـــــــــوکــــــــولا مدیر استارتر عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1335 عزیزم انشالا هرچی سریع تر خوب بشن . هزینه بیمارستان خصوصی دارین؟ قربونت عزیزمهر طور باشه جورش میکنیمفقط حالش خوب شه لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
دخترآروم عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 13492 نمیشه اینترنتی گرفت؟آخه ما از یه شهرستان میخوایم بیایم تلفنی زنگ بزن منشیش بهت میده امضامو دیدی ی صلوات بفرست