2777
2789

گلاب به روتون رفتم دستشویی .مدفوعم سیاه رنگ قیر بود.مشکلات معده دارم اما بهتر شدم. درد اینا ندارم فعلا دارو میخورم ....یعنی معدم خونریزی کرده؟؟؟ من چون دیر به دیر شکمم کار می کنه نمی تونم صبر کنم ت سری بعد ببینم بازم سیاهه یا نه ...کسی تا حالا اینجوری شده؟؟ قرص آهن نمی خورم .فقط قرص لوزارتان شروع کردم و پماد ام جی برای شقاق.تو گوگل عوارضشون رو خوندم تغییر رنگ مدفوع نبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شام که مرغ بود آلو خورشتی هم داشت از آلو ک نمیشه...اولین باره تو عمرم همچین چیزی دیدم

نه

غذای شامت هنوز هضم نشده فردا هضم می‌شه

اینی که الان دفع کردی مربوط به پسماند غذاهایی بوده که از دفع پیشت تا الان مصرف کردی

سعی کن یبوستت رو برطرف کنی به خاطر این هم می‌تونه باشه 

دانشجو 

نهغذای شامت هنوز هضم نشده فردا هضم می‌شهاینی که الان دفع کردی مربوط به پسماند غذاهایی بوده که از دفع ...

خدا کنه ..جون دوست نیستم اما دو تا بچه دارم نمیخوام مریضی اینا بگیرم بیفتم دکترا

نمی دونم چرا یهو همه مریضی ها اومدن سراغم ...آنقدر افسرده شدما

چرا اینقذ منفی میدی ب خودت ...داری تموم انرژی های  منفی رو جذب می‌کنی ...هیچی نیست فردا خوب میشی دیگ .

برا یبوست برو طب سنتی..من خیلی خوب شذم زیر نظرش .

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
چرا اینقذ منفی میدی ب خودت ...داری تموم انرژی های منفی رو جذب می‌کنی ...هیچی نیست فردا خوب میشی دیگ ...

پناه بر خدا ...احه من همیشه شنیدم مدفوع سیاه نشانه خونریزی هست ....😭