2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی با مادرم

136 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه مشکلی دارم اونم مشکل هممونه پدرم و خواهر برادرام ‌

منم کنکوریم .

مامانم هرروز میره بسیج و هیچ وقتی برای خانوادش نمیزاره غذاهای بد مزه و ساده میزاره والکی غذا میزاره حتی هرازگاهی نگاهش کردم دیدم مثلا خورشتو میخاد بزاره الکی ادویه میریزه و درشو میزاره تا بپزه . 

مثلا یه بار به قورمه سبزی رون مرغ گذاشته بود و گفت حوصلع نداشتم سینه هارو خورد کنم . 

خونمون کثیفه اصلا میگه امسال نمیخام خونه تکونی کنم در حالیکه بیشتر از یه ساله خونه تکونی نکردیم و داداشم هی جیش کرده خونه بو جیش میده ولی مامانم اصلا خونه مونه جمع نمیکنه از صبح نه تا ۴ عصر میره بسیج و میاد بعدشم میخابه تا شب . 

بابامم خیلی اعصابش خورد میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت حق میدم

من کنکوریم

مامانم صبح تا شب تو خونه ست و همش درحال کار کردن،شستن،پختن و این کارهاست و من حتی یک قاشق هم نمی شورم بخاطر درس ولی با این همه کاری که از ۸ صبح تا ۱۲ شب میکنه باز خونه نا مرتب میشه

ولی خدایی بخاطر کنکور من هم شام میزاره هم ناهار که گشنه نمونم 

خیلی بده درس خوندن وقتی غذای خوب و خوشمزه نباشه

نمیشه بهش یه تذکر بدی از بسیج در بیاد؟؟؟چون شرایط خودت سخته

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بابات نذاره بره اگر ناراحته تو مگه ازدواج نکردی؟

بابام میگه راضی نیستم ولی میره بابام که میره سرکار مامانمم میره . 

گاها داداش کوچیکم میمونه مهدکودک یه نیم ساعت چون دیر مامانم میره دنیالش 

بهت حق میدممن کنکوریممامانم صبح تا شب تو خونه ست و همش درحال کار کردن،شستن،پختن و این کارهاست و من ح ...

خیلی میگیم خیلیییی اصلا گوش نمیده . 

اون تایمی هم که خونست یکسره میره توی گوشی 

الان دیروز میگفت وایییی بسیج میخاد شام بده کاش من برنجشو بیارم خونه بزارم گفتم مامان پس ما میگیم افطاری بزار نمیزاری.

تازه مامانمم جوونه هت .

خیلی میگیم خیلیییی اصلا گوش نمیده . اون تایمی هم که خونست یکسره میره توی گوشی الان دیروز میگفت واییی ...

ای بابا چقدر بد🥲

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بابام میگه راضی نیستم ولی میره بابام که میره سرکار مامانمم میره . گاها داداش کوچیکم میمونه مهدکودک ی ...

بابات دیگه باید محکم شده با دعوا و تشر صحبت کنه. یعنی چی. بچه میمونه منتظر چون خانوم بسیجه. من جای‌بابات باشم میگم این بار ببینم باز بچه منتظر مونده میام دم همون بسیج جلو بقیه آبروتو میبرم. اااا بچه ی بیچاره 

parasoo1989@
میگیم نرو همگی میریم ولی میگه شما نمیدونید اونجا چقدر ثواب داره .

در شرایط شما ثواب نداره که هیچ ممکنه گناه هم داشته باشه

اول که خانواده در الویته اینکه به خانواده اش نمی رسه اشتباهه

شوهرش اجازه نداده ولی میره این هم اشتباهه

بگو از یه مرجع سوال کنه در این شرایط ثواب داره یا نه 

بابت دیگه باید محکم شده با دعوا و تشر صحبت کنه. یعنی چی. بچه میمونه منتظر چون خانوم بسیجه. من جای‌با ...

بابام خیلی مظلومه . کارش وحشتناک سخته و من واقعا دلم میسوزه بهش مامانمم به حرفاش گوش نمیده و تهدیدش میکنه و جلوی ما. هرچی از دهنش درمیاد به بابام میگه و میگه به تو ربطی نداره فردام میرم .